Interieur kiekjes - Februari 2015 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
01.03.2015 | Geplaatst in Wonen | 9 reacties

DSC_6264

De afgelopen tijd heb ik weer even het een en ander veranderd in ons huis. De zon scheen steeds zo fijn naar binnen dat ik op mijn vrije dag en middag echt zin had om het huis schoon te maken en dingen te veranderen. Vandaag laat ik jullie de veranderingen zien door middel van een aantal foto’s van ons interieur.

DSC_6280

Dit tafeltje kregen we vorig jaar voor onze verjaardag van mijn familie. Het staat nu in de keuken. Eigenlijk vind ik het hier net wat te groot maar het is ook wel erg handig. Hier op de blikken van Virctoria met Albert uit Berlijn, mijn Oilily servies, dienblad van de Ikea en een snijplank van de Hema. Het glazen potje komt van de kringloop.

DSC_6271

In de vensterbank staat nu deze vaas van de Action met witte takken, nja op de foto nog deze takken. Inmiddels staan er bloesemtakken in.

DSC_6269

Op het tafeltje naast de bank een kaarsjes houder van Riverdale met een uiltje. En niet te missen, een paar tulpen!

DSC_6268

De plantjes van de Ikea staan op een doos die ik heb beplakt met papier en daarnaast een lantaarn van Riverdale. We hebben best grote vensterbanken en ons huis staat dicht op de weg dus om erge inkijk te voorkomen vind ik het wel fijn als er iets staat wat niet te laag is.

DSC_6254

Op een bankje in de kamer staat deze vaas, inmiddels zitten hier ook bloesemtakken in, met een dienblad van de Action en de zilveren boeddha. De kralenketting heb ik zelf gemaakt.

DSC_6253

Op het tv meubel staan tulpen in een vaasje van de Hema met een waxinelichthouder van de Karwei. Deze vind ik voor het voorjaar niet heel mooi meer dus hier komt straks vast wat anders te staan.

DSC_6247

En ook op de andere vensterbank vazen van de Action met takken. Iemand nog een idee wat ik anders in deze vazen kan doen? Ik vind ook deze takken voor het voorjaar straks niet heel mooi meer.

DSC_6226

Dit lijstje met veren kocht ik laatst bij de Action. Deze staat op een doosje die ik eens heb gekregen en de kralenketting heb ik ook zelf gemaakt.

Dan nog een aantal foto’s van de woonkamer. De zon scheen zo fijn in huis dat ik zin had er even wat foto’s van de maken.

DSC_6309

DSC_6304

DSC_6303

DSC_6302

Ik heb al helemaal zin in het voorjaar en vind het dan ook leuk om ons interieur een beetje in de voorjaarssferen te brengen met bloemen en het veranderen van spullen.

Verander jij het interieur ook als het voorjaar in zicht is?

Liefs, Dita Rithika.

9 reacties


  1 maart 2015


  Prachtig huis heb je!


  Margreet

  1 maart 2015


  Leuk om te bekijken! Ik kwam laatst via via terecht op je site en vindt het leuk om je te volgen. Jullie hebben een leuk huis en zo te zien ook met een mooi uitzicht?

  Dita Rithika

  1 maart 2015


  Wat lief, dank je wel! Ja we hebben wel een mooi uitzicht  1 maart 2015


  Mooi interieur! Heel gezellig! En al die kleine details en accenten zijn echt tof.  1 maart 2015


  Wat een prachtige plekjes heb je ervan gemaakt! Vooral de woonkamer is zo mooi samengesteld en dan ook nog dat lekker zonnetje erbij!  1 maart 2015


  Oh wauw, wat een groot, maar gezellig huis hebben jullie! Echt helemaal leuk!  1 maart 2015


  wat een mooi huis! Die bakstenen muur vind ik echt geweldig.. en je maakt leuke hoekjes :-) fijn he als alles weer lekker schoon en gereorganiseerd is!  2 maart 2015


  Wauw, wat een mooi huis heb je! Ben ook benieuwd naar de rest van je huis en de omgeving. Zo uit het raam kun je al bomen zien. Ook leuk dat je een piano hebt :)  2 augustus 2015


  […] I love my interior. 2. Basiclabel. 3. Rithika. 4. Westwing. 5. Home at home. 6. Erica Borne. 7. Huys 91. 8. Stek magazine. 9. Het […]Laat een reactie achter