Interieur kiekjes - Augustus 2016 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
19.08.2016 | Geplaatst in Wonen | 2 reacties

De laatste tijd kocht ik weer een paar nieuwe home accessoires en veranderde ik een paar dingen in huis. Daarom vandaag een nieuwe post ‘Interieur kiekjes’.

DSC_1149

DSC_1117

Op ons overloop staat een Ikea Malm kast waar ik mijn kleding in heb. Daar boven op heb ik sinds kort mijn geurtjes staan. Deze stonden eerst in de badkamer maar dit vind ik handiger. De mooiste flesjes heb ik op de kast staan en er liggen nog een aantal in.

Het grijze bakje komt van de Xenos, de rieten mandjes van Ikea, de geurtjes zijn van Zara, Essense en Dior en kaartje komt van Jots.

DSC_1124

Op Mila haar kamer heb ik een kaartje opgehangen met een flamingo. Deze is van Liefs Karlijn. Het jurkje is van mij geweest en de wolken hanger komt van Wibra. De knoppen zijn van HK Living.

DSC_1133

Het konijnenlampje stond eerst op de grond maar staat nu in op de plank. Deze komt van de winkel Wijsneus uit Groningen. De mand is van Ikea en de lichtballen van de Action.

DSC_1135

Aan de ladder hing eerst meer maar ik heb er wat weg gehaald. Zo is het rustiger en mooie vind ik. De ladder is van Xenos, slinger heeft mijn vader laten maken en de kralenketting komt ook van Xenos. De lichtjes komen van Action.

DSC_1137

Bij de Zeeman hadden ze een hele mooie baby lijn. Mila draagt nu geen boxpakjes meer dus die kocht ik niet maar ik kocht daar wel deze kussenhoes. Hij is roze met zwarte strikjes.

DSC_1141

Bakjes in de werkkamer. Altijd handig. De bovenste komt van Sukha Amsterdam, hierin zitten slingers. De zwart/witte is van Karwei en de onderste is een schoenendoos die ik beplakt heb.

DSC_1144

Notitieboekjes, nog iets wat zo handig is. Daar boven op staat het boek Shoot. Super mooi boek.

DSC_1146

In de keuken. Bloemen van Bloomon op tafel met een geurkaars van Rituals en een fles met een nep bloem er in.

DSC_1157

Dit houten bakje komt van Loods 5. Hierin staat olie, azijn, sambal etc. Dingen die we vaak nodig zijn met koken. De witte potten komen van Xenos. Hierin zit Mila haar melkpoeder.

DSC_1159

Het vaasje van Loods 5 heeft een plekje gekregen op dit witte bankje in de woonkamer. Daarnaast de Hay lup kandelaar en de groene gieter van Xala.

DSC_1164

Nog een kaart van Liefs Karlijn. Deze heb in een lijstje gedaan. Daarbij een cactus van de Ikea en een zilveren onderzetter van de Action.

DSC_1166

De nep bloemen van Loods 5 in een vaas van de Action staan nu op het tv meubel. Daarbij een kaars van Rituals.

DSC_1171

De houten huisjes die mijn schoonvader eens maakte staan nu in de vensterbank.

DSC_1173

Mila speelt de laatste tijd steeds meer en vindt het ook leuk om met verschillend speelgoed te spelen op de grond. Daarom ligt er in de box nu niet heel veel. Het speelgoed zit in de tas die aan de box hangt. Het watermeloen kussen is van ‘a little lovely company’ gekocht bij Loods 5, het grijze knuffeltje is van de H&M en de bal heeft mijn schoonmoeder zelf gemaakt.

Dit waren de kiekjes voor nu. In het najaar ben ik vaak weer wat meer bezig om het in huis gezellig te maken dus er komt vast en zeker snel weer een nieuwe ‘Interieur kiekjes’.

Heb jij de laatste tijd ook iets veranderd in huis?

Liefs, Dita Rithika

2 reacties


    20 augustus 2016


    Yeey, weer een interieur artikel! Leuk! Wat een gezellige hoekjes heb je er weer van gemaakt. En die cactus kaart van Liefs Karlijn is ook leuk zeg! x


    20 augustus 2016


    Dank je Elise!Laat een reactie achter