Interieur aankopen van de Karwei - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
04.10.2014 | Geplaatst in Wonen | 8 reacties

Laatst kregen we de folder van de Karwei en daarin stonden heel veel leuke interieur accessoires. Ik kon het dan ook niet laten om afgelopen weekend even langs de Karwei te gaan. Helaas hadden ze in het filiaal waar ik was niet echt veel spullen maar toch kocht ik 2 leuke dingen voor in huis.

DSC_4108

DSC_4109

Deze koperen waxinelichthouder vond ik zo ontzettend mooi dat ik deze wel moest kopen. Hij was volgens mij €6,95. Als je er een kaarsje in doet zie je het licht heel mooi door de gaatjes heen branden en zo verlicht dit een deel van de kamer. Erg mooi!

DSC_4112

De quote in de lijst komt uit de Flair, de vaasjes zijn van de Action, de kralenketting om de waxinelichthouder heb ik zelf gemaakt en de roosjes die naast het lijstje liggen zijn eigenlijk deurknoppen die nog even op de kast moeten worden gezet.

Ook kocht ik deze cactus. Deze was iets van 5 euro geloof ik. Mijn vriend en ik zijn beide niet echt goed met planten, ze gaan vaak dood omdat we ze vergeten water te geven maar wat groen in huis vind ik wel heel mooi. Vandaar deze cactus. Ze hadden ook nog andere soorten.

DSC_4116

Zoals ik al zei, bij ons filiaal hadden ze niet heel veel spullen maar wie weet komt dit nog. Binnenkort maar weer eens een kijkje nemen bij de Karwei.

Liefs, Dita Rithika.

8 reacties


  4 oktober 2014


  Mooie dingen voor in je huis! Leuk zo’n cactus, fijne is dat je die niet heel vaak water hoeft te geven toch?

  Dita Rithika

  4 oktober 2014


  Nee klopt! ;)  4 oktober 2014


  Super leuk!  4 oktober 2014


  Ik kan het ook niet laten om, als ik bij Karwei ben, bij de accessoires te kijken. Erg leuk!  5 oktober 2014


  Wat een leuke spulletjes :)  5 oktober 2014


  Die waxinelichthouder is gaaf, ik hou van die kopertrend !  5 oktober 2014


  Onwijs leuke aankopen! Ik vind de quote ook echt onwijs leuk, lekker feestelijk!  6 oktober 2014


  die waxinelichthouder is een ‘hebben’, echt heel mooi!Laat een reactie achter