Instaswap 2015 Spring edition - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
15.05.2015 | Geplaatst in Lifestyle | 7 reacties

DSC_7107

Voor de tweede keer deed ik mee aan de Instaswap. Vorig jaar deed ik mee aan de fall edition en dit keer dus de voorjaarseditie. Kort samengevat, Instaswap is een soort loodjes trekken alleen dan met mensen die je niet kent. Je geeft je op, je krijgt een mailtje met een naam/adres van iemand voor wie jij een pakketje moet maken en iemand maakt iets voor jou. Erg leuk!

Ik had de naam van iemand gekregen alleen diegene was niet echt heel actief op Instagram. Dit maakte het wel erg lastig aangezien je dan niet kunt zien wat diegene leuk vind maar alsnog heb ik een pakketje kunnen samenstellen en ze was er blij mee :).

Voor dat ik mijn pakketje had ontvangen duurde het wel even. Op 1 mei moest alles ongeveer worden verzonden. Mijn pakketje kwam pas afgelopen maandag aan, maar wat was het leuk! Ik heb zo veel mooie spullen mogen ontvangen!

DSC_7108

Wat ik ook al heel leuk vind, alles was zo mooi ingepakt. Hierboven zie je de zakjes waar het in zat. Ik kreeg deze leuke notitieboekjes en een potlood. Altijd handig!

DSC_7115

2 Mooie kaarten, een klembord, pompoms en een stempel.

DSC_7118

En nog 4 prachtige armbandjes. Ik vind ze super mooi!

DSC_7133

Ik ben, zoals ik al zei, super blij met mijn spulletjes! Heel lief dat iemand er moeite voor doet om wat leuks te kopen/maken.

Heb jij al eens meegedaan aan de Instaswap?

Liefs, Dita Rithika.

7 reacties


  15 mei 2015


  Hi meis,

  Je hebt zeker veel leuks gekregen :)
  Ik vind instaswap echt een leuk initiatief, zelf heb ik nu 2x meegedaan :)

  Liefs!

  Dita Rithika

  16 mei 2015


  Wat leuk dat jij ook 2x hebt meegedaan


  Feinette

  15 mei 2015


  Wat heb je leuke dingen gekregen…
  Altijd een verrassing wat een ander voor je uit zoekt.

  Dita Rithika

  16 mei 2015


  Ja leuk he! Ben er ook erg blij mee  16 mei 2015


  Super leuk! x  16 mei 2015


  Super leuk ik kende het niet!  19 mei 2015


  Wat een ontzettend leuke en lieve dingetjes, en wat zat het leuk ingepakt! Ik zou eigenlijk ook wel eens mee willen doen aan zoiets. Ik ben namelijk dol op post sturen (en krijgen, haha)Laat een reactie achter