Instaswap 2014 Fall Edition - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
10.11.2014 | Geplaatst in Lifestyle | 9 reacties

Voor het eerst heb ik meegedaan aan Instaswap. Dit initiatief is genomen door een Instagrammer en oh wat is het leuk!
Bij instaswap stuur je een cadeautje naar iemand die je niet kent. Je meld je aan en krijgt een adres van een ander. Iemand maakt ook een cadeautje voor jou.
Het wil niet zeggen dat degene waarvoor jij het cadeau maakt, dat diegene jou ook heeft. Het is een soort van loodjes trekken.

Maar ik deed nu dus voor de eerste keer mee. Best spannend want wat zal je maken, zal degene het wel leuk vinden? Het gaat trouwens ook niet om het bedrag dat je uitgeeft en het leukste is als je er een aantal zelfgemaakte spullen in doet.

Gister of afgelopen zaterdag konden we onze swap verzenden. Op het moment dat ik dit typ (dinsdag 4 nov) is het pakketje net binnen gekomen.

IMG_6007

Mijn pakket was zo mooi ingepakt, helemaal mijn stijl! En ook alle cadeautjes waren zo mooi ingepakt, bijna zonde om uit te pakken.

IMG_6020

En dit zat er in. Kaarsjes, kersthangers, een bordje met ‘Hello’ en een prachtig kop en schotel met een kaarsje er in. Wat ben ik er blij mee, zo leuk dit! Ook de voorpret vond ik heel leuk. Het maken voor iemand die je niet kent, het mooi inpakken van alles en daarna wachten op je eigen pakje.

IMG_6018

IMG_6019

Heb jij al eens gehoord van de Instaswap?

Liefs, Dita Rithika.

9 reacties


  10 november 2014


  Nog niet eerder over gehoord maar wat een leuk initiatief! Mooie dingen heb je gekregen. Ben ook benieuwd naar wat jij hebt gemaakt  10 november 2014


  leuk!! Ik vind het een leuk initiatief zo’n swap.  10 november 2014


  Wat heb je een leuke dingen ontvangen! Het ‘hello’ woord vind ik supergaaf, ook voor aan de muur te hangen ofzo ;).
  De andere hangers zien er ook erg leuk uit. Jouw swapmaatje heeft goed haar best gedaan!
  Ik heb zelf ook voor het eerst meegedaan, helemaal enthousiast! X, Judith

  Dita Rithika

  11 november 2014


  Wat leuk dat je ook meedeed, zo leuk!  10 november 2014


  Leuke dingen heb je gekregen, ik zag al wat instaswaps voorbij komen op mijn instagram, zoveel leuke mooie dingen heeft iedereen ontvangen/gemaakt echt héél erg leuk! Ben ook wel benieuwd wat jij heb gemaakt voor de instaswap :D  10 november 2014


  Jaa! Ik vond het ook ontzettend leuk om te doen. Het was voor mij ook de eerste keer dat ik mee deed en ik heb nu al zin in de volgende editie. Het is leuk om iets te krijgen maar iets geven vond ik ook ontzettend leuk. iets bedenken zonder dat je diegene kent.. Ja echt heel erg leuk!  10 november 2014


  Oh, wat leuk zeg!
  Heerlijk creatief verpakt!
  Als iets zo mooi verpakt is geeft (en “krijgt”) het altijd nog leuker, vind ik.

  Dita Rithika

  11 november 2014


  Ja dat vind ik ook altijd erg leuk als het mooi is verpakt.  11 november 2014


  Wat een leuk idee zeg! Ik vind de cadeautjes die je hebt gekregen ook heel tof, leuk dat het het liefst handgemaakt moet zijn, zo krijg je niet van die standaard dingen. Leuk!Laat een reactie achter