Instagram - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
04.08.2014 | Geplaatst in Inspiratie, Lifestyle | 7 reacties

Instagram, ik hou er van! Inspiratie opdoen, zelf mooie foto’s plaatsen en nieuwe mensen leren kennen. Ik vind het erg leuk. Zelf ben ik best actief met Instagram.

PicMonkey Collage

Ik post vaak elke dag wel een of meerdere foto’s en doe ook veel inspiratie op bij mensen die ik volg. Ik ben dol op mooie foto’s en wat kunnen sommige mensen toch mooie foto’s maken!

Mijn IG account vind je hier. Wees vrij om mij te volgen.

Heb jij Instagram, zoja wat is je account?

7 reacties


  4 augustus 2014


  Ja ik ben ook dol op Instagram. Klik alsmaar verder naar andere accounts en foto’s. Vooral reisfoto’s kan ik van genieten ;). En interieur foto’s… En foodfoto’s haha.

  Mijn instagram account is dezelfde als mijn blog: foodandotherfriends
  Maar ben zelf lang niet zo goed in van die super mooie foto’s plaatsen helaas!  4 augustus 2014


  Leuk! Ik ben ook dol op instragram en zit constant te kijken of er nieuwe foto’s gepost zijn! En inderdaad, sommige foto’s zijn echt prachtig! Ik wou dat ik ook zo’n mooie foto’s kon maken! Nog wat oefenen maar haha! Ik zal je ook even zoeken en je volgen straks! :-)  5 augustus 2014


  Hoi, ik zag je reactie op het blog van Kelly, dus ik kwam hier even een kijkje nemen. Leuk blog heb je. Ik ga je volgen!

  Dita Rithika

  6 augustus 2014


  Dank je!  5 augustus 2014


  Leuk! Ik ben ook lichtelijk (oke, heel erg) verslaafd aan Instagram en altijd een beetje teleurgesteld als er geen nieuwe foto’s op staan.  6 augustus 2014


  Sommige foto’s zijn echt kunstwerkjes! Ik zelf ben meer van de huis tuin en keuken foto’s en spectaculaire zonsondergangen!

  Dita Rithika

  8 augustus 2014


  Ja dat is ook mooi! :)Laat een reactie achter