Instagram TAG 2015 Edition - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
03.02.2016 | Geplaatst in Lifestyle | 4 reacties

Op de blog van Dina kwam ik een tijdje terug deze leuk tag tegen. Ondanks dat ik net een tag heb ingevuld vond ik deze ook wel heel leuk om in te vullen. Instagram is mijn favoriete social media dus deze tag moest ik wel invullen. Danielle van culturalize.nl bedacht deze tag. En ook al is 2015 al meer dan een maand voorbij, het is altijd leuk om terug te kijken.

1. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2015?

02

Een foto van ons interieur. Een heerlijke Rituals geurkaars die brandt en een kop thee op de bank. Destijds was het kerstvakantie dus ik genoot lekker van een relax dagje.

2. Wat is de allereerste foto die je (in 2015) plaatste op Instagram? #TBT

06

Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook wel eens een foto verwijder op Instagram. Ik hou van een mooie feed en probeer dan ook een feed te hebben die een geheel vormt. Maar voor zover ik kon terug kijken was dit de eerste foto die in in 2015 plaatste. Een beetje voorjaar in huis met mooie tulpen. Ik hou er van!

3. Wat is je allerleukste foto van 2015 waar je zelf op staat?

01

Een foto van mij met de dikke buik. Ik post niet heel vaak foto’s van mijzelf op Instagram. Maar deze vond ik wel erg leuk.

4. Van welke Instagramfoto uit 2015 krijg jij ter plekke heimwee?

03

Ons laatste vakantie samen was vorig jaar zomer een weekje Vlieland met de boot en een weekje Vlissingen. Daarna zijn we nog wel weekendjes weg geweest maar in de zomer was het heerlijk weer en daar hou ik zo van. Deze foto is gemaakt op Vlieland. Wat was het leuk!

5. Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram deelde?

04

Ik dacht dat ik wel wat meer gerechten had gepost maar dit bleek niet het geval te zijn. Van wat ik kon vinden was dit wel een heerlijk gerecht. Deze citroen/yoghurt cake komt uit het kookboek van Pauline, van de leuke blog uit Pauline’s keuken.

6. Welke foto kreeg in 2015 de meeste likes?

ditarithika_full

Via een bepaalde site kon je vorig jaar je best nine zien. De  9 foto’s die de meeste likes kregen. Hierboven zie je welke foto’s dat waren. Op 1 na allemaal foto’s die met de baby te maken hebben. Leuk om te zien. De eerste foto van de 9 kreeg de meeste likes.

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2015 maakte van een (huis)dier?

05

Deze foto van Lana en Amigo vond ik zo schattig. Ze liggen vaak samen te slapen. Zo leuk om te zien. Ik maak dan ook regelmatig foto’s van deze lieverds.

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

De app die ik vorig jaar en nu nog steeds het meest gebruik voor het bewerken van foto’s is Snapseed. Je kunt heel veel met deze app, ik heb volgens mij lang nog niet alles uitgevonden omdat ik vaak dezelfde bewerkingsopties gebruik maar het is een hele fijne app. Ook gebruik ik Afterlight regelmatig.

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

Kan je dit ergens terug vinden? Ik heb in ieder geval geen idee waar, vast over heen gezien bij Iconsquare. Maar ik gok dat #interieur #interior en #rithikanl mijn meest gebruikte hastags zijn van 2015.

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?

Het is zo lastig om maar 3 favoriete accounts te noemen. Ik heb op mijn blog al 7 keer mijn favoriete Instagrammers gedeeld. Omdat ik dol ben op Instagram en er zo veel mooie accounts zijn. Hier vind je ze terug. Ook leuk als je op zoek bent naar nieuwe accounts.

Instagram favorieten 1 | Instagram favorieten 2 | Instagram favorieten 3 | Instagram favorieten 4 | Instagram favorieten 5 | Instagram favorieten 6 | Instagram favorieten 7

Ik ga niemand taggen om deze tag in te vullen. Mocht je het een leuke tag vinden en ga je deze ook op je blog zetten? Laat het mij even weten in de reacties, want ik vind het erg leuk om het dan te lezen! :) En als je deze tag plaatst, vergeet je dan niet om even te linken naar de blog van Danielle (Culturalize.nl).

Wat is jou Instagram account?

Liefs, Dita Rithika.

Tags: ,

4 reacties


  3 februari 2016


  Wat een leuke tag! Wat een lieve poezen heb je, leuk dat ze ook echt samen slapen! Zelf probeer ik ook wel bij bepaalde onderwerpen te blijven op mijn Instagram account, maar daar wijk ik de laatste tijd toch een beetje van af. Zo werd mijn account ineens wat persoonlijker, met ook wat selfies. Ik ben te vinden onder Miesjuh91.  3 februari 2016


  Leuke foto’s! De zwangerschaps foto’s zijn stuk voor stuk echt plaatjes. En dan nog even die katjes, zo schattig!  4 februari 2016


  Jaaa zo leuk deze tag! :D Grappig dat de foto’s van jouw best nine van 2015 ook bijna allemaal met jullie kindje en jouw zwangerschap te maken hadden.  5 mei 2017


  Wat mooi foto’s zeg!Laat een reactie achter