Instagram favorieten #7 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.11.2015 | Geplaatst in Inspiratie, Lifestyle | 3 reacties

Vandaag deel 7 van mijn Instagram favorieten. Ik ben dol op Instagram en post zelf ook bijna elke dag wel een foto. Je kunt mij hier volgen. Ik doe via Instagram heel veel inspiratie op en daarom vind ik het leuk om weer een aantal accounts met jullie te delen.

01


Jiami Jongejan
Jullie kennen Jiami wellicht wel van haar blog Jiami. Haar blog is echt geweldig vind ik. Prachtige foto’s, outfit posts, leuke artikelen en volgens mij is Jiami zelf ook een topper. Op haar Instagram vind je ook prachtige foto’s. Ik kan daar zo van genieten.

02

Keeelly91
Ik ben dol op mooie interieur feeds zoals jullie wel weten. Kelly maakt hele mooie foto’s van haar interieur, Love it!

03

Streetstyledelhi
Mooie outfits van vrouwen uit Delhi. Altijd leuk om te zien hoe ze zich daar kleden.

04

Kiku2907
Kim maakt hele leuke en mooie foto’s van haar dagelijks leven. Van interieur tot lifestyle en ook komt haar mooie, lieve dochter vaak voorbij.

05

Lieks_home
Weer een prachtige interieur feed om te volgen.

Wat zijn jou favoriete Instagram accounts?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties


  23 november 2015


  Ja, Kim van (kiku2907) volg ik ook met veel plezier! X, Judith  24 november 2015


  Oeh leuk! Ik ga eens een kijkje nemen bij deze accounts. Goeie tip! Ik doe zelf eigenlijk heel weinig met Instagram en volg ook (nog) niet zo heel veel. Tijd om daar verandering in te brengen!  24 november 2015


  Wat zitten hier leuke tussen! Ik vind jouw Instagram ook heel leuk. Vooral de koffie/thee, katten en interieur foto’s! :)Laat een reactie achter