Instagram favorieten #6 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
27.08.2015 | Geplaatst in Inspiratie, Lifestyle | 1 reactie

Vandaag deel 6 van mijn Instagram favorieten. Er zijn zo veel leuke accounts die ik heel inspirerend vind dus regelmatig deel ik deze met jullie. En IG op de pc is veranderd, vinden jullie het er ook niet super mooi uitzien? :)

01

Dirksdotter – Annelies Dorsman woont op een prachtige woonboot in Amsterdam. Ze maakt hele mooie foto’s van haar interieur, haar kindje en het dagelijks leven. Ik vind het interieur erg mooi en doe er ook veel inspiratie op voor de babykamer qua kleuren en accesoires.

02

Anna Nooshin – Anna Nooshin heb ik ontdekt via de vlogs van Mascha. Anna is een vriendin van Mascha en heeft zelf ook een youtube kanaal. Ook heeft ze een heel inspirerend boek geschreven ‘On Top’. Ze maakt foto’s van haar dagelijks leven, van lekker eten tot mooie outfits. Haar foto’s zijn altijd erg stylish vind ik. Ik hou er van!

03

Danielle Mila – Prachtige gekleurde, vrolijke foto’s. Van elke foto word ik spontaan vrolijk!

05

Sterrenhoudt – Judith van Sterrenhoudt heeft een gelijknamige webshop. Deze shop verkoopt prachtige interieur en keuken spullen. Haar foto’s laten dit dan ook zien maar geven ook een kijkje in haar leven. De sfeer van de foto’s vind ik prachtig!

04

Manon_o87 – Manon haar foto’s stralen rust uit. De sfeer is helemaal mijn stijl, veel natuurtinten. Erg mooi!

Dit waren weer een aantal van mijn favoriete Instagrammers. Ik volg best veel en kan erg genieten van mooie foto’s. Op dit moment kijk ik ook regelmatig naar leuke babykamers om zo wat inspiratie op te doen.

Wat zijn jou favoriete accounts?

Liefs, Dita Rithika.

1 reactie


    27 augustus 2015


    Oeh, leuk! Ik heb er weer een aantal bij om te volgen :) !Laat een reactie achter