Instagram favorieten #4 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
29.01.2015 | Geplaatst in Inspiratie, Lifestyle | 3 reacties

Al vaker deelde ik mijn favoriete Instagrammers met jullie. Zelf ben ik ook heel actief op dit social media kanaal en ik ben er dol op! Het is zo leuk om inspiratie op te doen en mensen te inspireren. Je kunt mij volgen via deze link. Ik volg verschillende leuke mensen en vandaag deel 4 van mijn IG favorieten.

01

Morethanliving_nl – Een hele leuke feed van Cindy die prachtige interieur foto’s maakt. Vaak hele mooie lichte foto’s, daar heb ik een zwak voor.

02

Aafkesb – Aafke komt ook uit Friesland en sowieso vind ik het erg leuk om mensen uit de buurt op IG te leren ‘kennen’. Ze maakt mooie foto’s van haar interieur en deelt geregeld heerlijke gezonde recepten!

IMG_7087.JPG

Judithinwonderland – Judith plaatst prachtige foto’s waar je echt vrolijk van wordt! Ik wel tenminste, want ook al hou ik zelf van natuurlijke tinten in mijn interieur, de felle kleuren maken mij ook altijd heel vrolijk. Elke foto van Judith straalt een dosis vrolijkheid uit :).

IMG_7088.JPG

Milou_nieuwenhuis – Milou heeft ook een prachtige lichte feed. Gewoon erg fijn om inspiratie op te doen. Ik hou er van!

IMG_7089.JPG

Janetdevilee – Janet komt ook uit de buurt dus erg leuk. Ze maakt hele leuke kaarten en werkt ook in het onderwijs. Haar foto’s geven echt een kijkje in haar leven, zo leuk!

Dit was deel 4 van mijn Instagram favorieten. Ik volg heel veel leuke en inspirerende mensen dus er komt vast en zeker nog eens een deel.

Wat is jou Instagram favoriet?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties


Laat een reactie achter