Instagram favorieten #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
13.10.2014 | Geplaatst in Inspiratie, Lifestyle | 4 reacties

Instagram, ik ben er dol op. Inspiratie op doen door het kijken van prachtige foto’s (ja sommige mensen hebben zulke mooie witte/lichte foto’s, het is mij altijd nog een raadsel hoe ze dat doen :P). Elke dag post ik zelf ook wel foto’s op mijn Instagram account. Maar zoals ik al zei, inspiratie op doen bij andere IG’ers vind ik zo leuk. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete IG’ers. En het zijn er best veel dus ik verdeel het even in verschillende posts. Vandaag de eerste 5.

IG

Iris Petri
Iris post regelmatig vele mooie foto’s van haar prachtige interieur en hier doe ik veel inspiratie op. Haar foto’s zijn erg mooi gestyled en vaak heel licht. Ik hou er van!

IG2

Angelina Catharina
Angelina heeft een eigen blog en daardoor kwam ik haar eens online tegen. Ze heeft de lay-out van mijn site gemaakt. Ook Angelina maakt hele mooie foto’s. Ik word er altijd zo blij van!

IG3

Lonneke
Lonneke heeft ook een hele leuke blog. Ze heeft net een kindje gekregen en deelt prachtige foto’s op haar IG account.

IG4

Emi
Emi maakt prachtige foto’s van haar interieur en ook zie je regelmatig haar lieve katten voorbij komen. En ja aangezien ik dol ben op katten vind ik dat ook heel leuk.

IG5

Susanne Otter
Via mijn lieve collega kwam ik op de site van Susanne. Susanne blijkt familie van mijn collega te zijn en ze heeft een hele leuke blog over interieur. Ook op haar IG post ze mooie foto’s van haar interieur en ook haar kinderen komen regelmatig voorbij. Ik krijg veel inspiratie door haar foto’s en de mooie kleurencombinaties.

Dit was deel 1 van mijn favoriete IG accounts. Zoals ik al zei, ik volg veel mensen dus er volgen nog wel meer posts met mooie accounts.

Wat zijn jou favoriete IG accounts?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


  13 oktober 2014


  Wow! Wat een toffe instagram accounts! Ik ben gek op interieur foto’s!  13 oktober 2014


  Mooi he die witte foto’s. Ik ben zelf erg fan van de Scandinavische design accounts.  13 oktober 2014


  Wat leuk en lief! Dankjewel meid ^_^ Verder volg ik ze ook allemaal haha.  14 oktober 2014


  Leuk lijstje. Zelf vind ik accounts met natuur- en landschapsfoto’s leuker. Interieurfoto’s ben ik eigenlijk vrij snel zat. :)Laat een reactie achter