India hoekje in huis - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
03.09.2014 | Geplaatst in Wonen | 5 reacties

Ook in ons huis vind ik het leuk om hier en daar iets van mijn roots terug te laten komen. Bij kwantum had ik een leuk tafeltje gekocht (helaas geen goede kwaliteit, bij de 1e was iets niet goed gelijmd, bij deze die we nu hebben is de ene poot erg wankel) hierop heb ik wat Indiase spullen gezet.

DSC_3846

DSC_3855

DSC_3856

Er staan wat beeldjes op, ik ben zelf trouwens helemaal niet gelovig maar vind het altijd wel mooi. Ook heb ik er een foto van de Taj Mahal op staan en wat kaarsjes. Ook de leuke theelichtjes die ik laatst had gewonnen.

We hadden afgelopen week de kaarsjes al even aan staan, het stond zo gezellig en ik dacht gelijk weer aan de 2 mooie reizen naar India.

Liefs, Dita Rithika

Tags: , ,

5 reacties


  3 september 2014


  Heel erg leuk! Sfeervol en bijzonder altijd dat soort hoekje in huis,


  Deepa

  3 september 2014


  Heel mooi dat je je roots laat terug komen in jullie woning. En wat heb je leuke/mooie indiase spullen :)  3 september 2014


  gezellig en mooi!  4 september 2014


  heel leuk hoekje! waar heb je het olifantje trouwens gekocht? ik ben al heel lang op zoek naar een olifantje met een slurf omhoog voor me bureau.

  Dita Rithika

  5 september 2014


  Dank je wel. Het olifantje komt volgens mij van de Xenos maar ik heb deze al jaren.Laat een reactie achter