India collage - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
18.09.2014 | Geplaatst in Beauty, Fashion, Inspiratie | 5 reacties

India, mijn roots. Iets waar ik best trots op ben en waar ik dagelijks aan denk. Vandaag had ik weer eens zin om mooie inspiratie foto’s te posten in de vorm van een collage. Ik hou van de mooie kleuren, de kleding, de sieraden. Ja ik hou van deze plaatjes! :)

PicMonkey Collage

Bron foto’s:Weddings online-Viyah Shadinikah-Yours?-Beautiful Indian brides-Beautiful Indian brides-Find best venue-Arshilover-

5 reacties


  18 september 2014


  Supermooie plaatjes, ik vind de kleding altijd zo gaaf!  18 september 2014


  Geen idee hoe het komt, maar ik vind het altijd héél erg mooi als mensen trots zijn op hun roots. Niet dat er iets mis is met Nederland of het gezin waar je in opgegroeid bent, maar je roots…. ja, dat is toch wel iets. Ik vind dat mooi (zegt de boeren Hollandse trien!). :-D


  Deepa

  18 september 2014


  Ik vind het zo mooi dat jij je roots laat terug komen in blog en de enthousiasme . Mooie collage :)

  Dita Rithika

  19 september 2014


  Dank je wel Deepa!  19 september 2014


  Echt prachtig hoe die vrouwen zich kunnen opkleden. Ik heb laatst nog iets gelezen over handverzorging en daar zat ook een deeltje in over henna enhanden versieren. Echt prachtig!
  Ps. Ik geef een huge pakket weg op mijn site. Care to join?Laat een reactie achter