Ikea aankopen - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
17.10.2014 | Geplaatst in Lifestyle, Wonen | 12 reacties

Gister ben ik met mijn lieve mama naar de Ikea geweest. Ik wilde nog een aantal spulletjes kopen voor ons huis en ik vind het gewoon altijd heel leuk om even langs de Ikea te gaan. De dichtstbijzijnde Ikea is voor ons die in Groningen. In het voorjaar van 2015 komt er ook een in Zwolle dus dan zal ik daar ook wel eens heen gaan.

Ik heb een aantal leuke spullen gekocht die ik vandaag aan jullie laat zien.

DSC_4426

DSC_4401

Een set van 2 snijplanken, altijd handig vooral zo’n kleintje. 4 Grote glazen, deze vind ik zo fijn voor een latte macchiato. 4 Simpele witte borden. Altijd handig want nu we een vaatwasser hebben raakt het servies eerder op vooral omdat we maar met z’n tweeën zijn.

DSC_4410

Onze badkamer is niet super mooi dus die wilde ik een beetje op pimpen met wat accessoires. Ik heb 2 sets van rieten mandjes gekocht. Ik vond ze beide erg leuk dus vandaar. Een zeeppompje, altijd mooier dan die standaard pompjes die je in de winkel koopt met zeep er in en nog een houder voor onze tandenborstels.

DSC_4414

Kaarsen, altijd fijn om wat in huis te hebben en ik ben dol op deze geurkaarsen. Ik heb er ook een in de badkamer neergezet, dit staat ook wel erg gezellig.

DSC_4415

Een lampje met een bloemmotief. Deze wil ik in de keuken neerzetten zodat als je vanuit de kamer naar de keuken loopt de lamp even op kunt doen. Anders is het altijd zo donker. 2 Nep schapenvachtjes. Deze zag ik al meerdere keren voorbij komen op Instagram en andere blogs. Ik heb er dus gelijk maar 2 gekocht. En deze gebloemde schaal. Deze is denk ik vooral ter decoratie. Hij staat nu al heel mooi op het aanrecht. Dit zullen jullie later wel eens voorbij zien komen.

DSC_4417

De Ikea in Groningen heeft nu ook een papier afdeling. Hier moest ik natuurlijk wel even wat kopen :P Ik heb 2 pakken met cadeau papier gekocht. Een roze variant en een grijze.

DSC_4420

Daarnaast nog 2 pakken met vloeipapier ook in verschillende kleuren en motieven en nog zakjes voor kerstcadeautjes.

DSC_4421

Voor in de woonkamer heb ik 2 plantjes met potjes gekocht en deze mand. Ik heb nu een schapenvacht in de mand gedaan en het staat er leuk vind ik zelf.

Ik vind het altijd heel leuk om even een kijkje te nemen bij de Ikea. Ondanks dat het best wel druk was merkte je er in de winkel niet veel van, dat vind ik wel fijn. Voorlopig hoef ik er even niet meer heen. Dat heb ik altijd wel, als ik weer eens bij de Ikea ben geweest is het ook wel weer goed voor een paar maanden.

Ga jij vaak langs de Ikea?

Liefs, Dita Rithika.

12 reacties


  17 oktober 2014


  Leuke dingen heb je gekocht! Ikea is een winkel die je niet met lege handen kunt verlaten


  Deepa

  17 oktober 2014


  Je hebt leuke spullen gekocht. Als ik naar de Ikea ga is het voor kledingrollers . Maar sowieso moet ik altijd even naar de accessoires afdeling. Aangezien je er toch langs loop kom ik ook met meer thuis dan alleen de kleding rollers. En ik neem ook altijd een paar grote glazen mee. Dus ik kom 2 keer per jaar zeker bij Ikea . Voor mij is Haarlem het dichtsbijzijnde Ikea .  17 oktober 2014


  ik houd van ikea! Al die leuke hebbedingetjes, ik hoop dat ik er snel nog eens naartoe kan


  Feinette

  17 oktober 2014


  Hoi Dita,

  Wat heb je weer een leuke blog geschreven! :) Ook ik ben in de herfstvakantie naar de Ikea in Groningen geweest. Ik vind het leuk om te kijken hoe ze alles hebben ingericht… Kun je leuke ideen op doen! Ik vind dat ze bij de ikea altijd van die handige opbergbakjes hebben… En de papier afdeling is ook leuk! Heb ik een mooi notitieblokje gekocht, altijd handig voor mijn werk. Die kerstzakjes heb ik ook gekocht, vond ik ook zo leuk!
  Groetjes,
  Feinette

  Dita Rithika

  19 oktober 2014


  Bedankt voor je lieve reactie Feinette!  17 oktober 2014


  Leuk he al die paper stuff. Die rieten mandjes vind ik ook erg leuk voor in de badkamer!

  Dita Rithika

  19 oktober 2014


  Ja dat paperstuff is zo leuk :)  17 oktober 2014


  Oeh die geurkaarsjes vind ik heerlijk!  17 oktober 2014


  Leuke aankoopjes, vooral de mandjes!  18 oktober 2014


  Wat een leuke aankopen! De vanilleijs geurkaarsen zijn onwijs fijn, ik heb ze ook! :)  18 oktober 2014


  Erg leuke aankopen, ik heb ook die snijplanken en ik koop altijd geurkaarsen van Ikea, die zijn zo fijn!

  Dita Rithika

  19 oktober 2014


  Ja die kaarsen zijn zo fijn!Laat een reactie achter