Hotspot: By Kees - Heerenveen - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
21.12.2015 | Geplaatst in Eten & Drinken, Lifestyle | 3 reacties

Ergens wat drinken, lunchen of ‘s avonds een hapje eten, ik ben er dol op! Dit doe ik dan ook zeer regelmatig met mijn vriend of met vriendinnen. Leuke, nieuwe restaurants, koffiebars en andere plekken waar je wat kunt drinken en eten zijn dan ook altijd erg fijn. Bij ons in het centrum van Heerenveen is een paar weken terug zo’n leuke nieuwe koffie zaak geopend, By Kees.

Wat ik altijd heel fijn vind aan zoiets is dat het er mooi en sfeervol uitziet. Dat is bij By Kees zeker het geval. Er is veel aandacht besteed aan het interieur. Het is prachtig!

Laatst heb ik hier wat gedronken met een vriendin van mij. Ook namen we er wat lekkers bij. Ik vond het er zo gezellig dat ik dit met jullie wilde delen, vandaar even een post over deze nieuwe hotspot.

Helaas was het die dag erg donker dus foto’s maken ging niet echt goed, daarom geen zelfgemaakte foto’s.

04

Bij By Kees kan je terecht voor een heerlijke kop koffie, ze hebben veel keuze in soorten en smaken. Hou je niet van koffie? Geen probleem, ook hebben ze verschillende soorten en smaken thee, fris, fruitsapjes, smoothies en meer.

Naast heerlijke drankjes kan je hier ook lekker eten. Alles is gemaakt van verantwoorde ingrediënten. Je kunt er ontbijten, lunchen en ze hebben salades. De keer dat ik hier was koos ik voor de kersen no-cheesecake, op basis van cashewnoten en kokos. Deze was echt heerlijk! Ik heb nu al zin om de volgende keer weer iets lekkers te gaan proeven.

En zoals ik zei en je wel kunt zien op de foto’s, er is veel aandacht besteed aan het interieur.

01

02

03

Woon je in de buurt van Heerenveen of ben je eens in de buurt? Neem dan zeker eens een kijkje bij By Kees. Ik weet zeker dat ik hier nog vaak ga komen.

Ben je benieuwd naar de volledige menukaart, openingstijden en meer? Kijk dan zeker even op de site.

Ben jij ook zo dol op leuke, hippe koffiebars en restaurants?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties


  21 december 2015


  Wanneer gaan we Dita?!  21 december 2015


  Ziet er erg leuk uit! :)  23 december 2015


  Ooh dat klinkt goed en ziet er leuk uit! Ik houd wel van die stijl :) (en lekkere koffie, haha)Laat een reactie achter