Horloge voor mannen - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
26.08.2016 | Geplaatst in Fashion, Lifestyle | 2 reacties

Mijn vriend draagt niet heel veel sieraden. Toevallig hebben we laatst een ring gekocht, gewoon voor de leuk. Wel heeft mijn vriend zo nu en dan een horloge om. Maar aangezien zijn horloge al tijden kapot was droeg hij deze niet meer. Van Trendhim kreeg ik de vraag of ik iets wilde reviewen. Altijd leuk! Het is een site met allemaal sieraden voor mannen. Ik koos voor een horloge. Benieuwd hoe het bevalt? Lees dan verder.

DSC_1044

Het horloge werd geleverd in een mooi doosje. Zo ziet het er gelijk best chic uit vond ik. Ik koos voor een zwart horloge met een werkje er in. Aan de ene kan is het egaal zwart, aan de andere kant zitten er een soort van gaatjes in.

DSC_1051

Het horloge was helaas niet op maat en mijn vriend is een hele tijd bezig geweest om het bandje goed te stellen. Dit vonden we erg jammer. Het is logisch dat een horloge die je online besteld niet gelijk de goede maat heeft maar nergens konden we iets vinden over het inkorten van het bandje. Het was een hele klus. Maar toen dit eenmaal gedaan was kon het horloge om.

Mijn vriend draagt het regelmatig met veel plezier. Je kunt bij Trendhim ook bestellen als je in België woont.

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties

    nanoe

    5 oktober 2016


    haha, je kan beter naar de horlogemaker om dit te laten fixen. Dat doen ze soms nog gratis ook. Ik kreeg een dure horloge (4000 euro) en zelfs daarbij werd niet eens uitgelegd hoe je de tijd moest instellen ( er zitten 6 knopjes op enzo) dus toen was ik wel teleurgesteld.


    5 oktober 2016


    Jeetje wat slecht! Mijn vriend heeft het zelf gemaakt.Laat een reactie achter