Hoe droog jij je was? - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
07.04.2017 | Geplaatst in Lifestyle | 3 reacties

Je was in de droger of niet? Hoe droog jij je was? Zelf hebben wij geen droger, niet omdat we het te duur vinden ofzo maar het is er nooit van gekomen. Al die jaren dat ik samenwoon (dik 7 jaar inmiddels) drogen wij onze was op het wasrek. Van Brabantia kreeg ik de vraag of ik een droogmolen wilde proberen. Aangezien het mijn idee was om toch al eens een te kopen omdat het heerlijk
is de was buiten te laten drogen in de zomer, leek dit mij een goed plan!

DSC_1813

Laatst hebben we de bijkeuken laten schilderen en omdat er ook andere tegels in gelegd zijn konden wij de wasmachine even een week niet gebruiken. Gelukkig konden we de was doen bij mijn schoonouders en die hebben wel een droger. Onze was was dus gelijk droog. Super fijn! Zeker op van die dagen als je kind alles er onder poept en je dus veel was hebt wat niet heel lang in de mand kan blijven liggen omdat het dan gaat stinken.

Dit heeft mij toch wel een beetje aan het denken gezet en waarschijnlijk kopen we binnenkort toch een droger. Maar op de mooie dagen is het heerlijk om je was buiten te laten drogen. Een droogmolen is daarom ideaal. Het drogen kost niets en je kleding heeft een heerlijke geur!

Deze van Brabantia er erg groot en er kan veel was aan hangen. Je kunt de bovenste stangen ook nog omlaag doen zodat er makkelijk een kussen op kan liggen als je die wilt laten luchten. De molen kan je op verschillende hoogtes instellen. Er zit een zak bij die je er omheen kan doen als de molen ingeklapt is en er zit een klein tasje bij voor de knijpers. Erg fijn dus!
Enig nadeel was dat je eerst beton moest storten om de droogmolen neer te kunnen zetten. Er zijn wel speciale metalen ankers voor de grond verkrijgbaar maar deze moet je er los bij kopen.

DSC_1815

Ik ben erg blij met deze droogmolen en zal er hopelijk nog veel was aan gaan hangen ;)

Hoe droog jij je was het liefst?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties

  Suzanne

  7 april 2017


  In de droger! Alles!! Ik heb in en periode waarin onze zolder, waar de waslijnen voor slecht weer hangen, uitgevonden dat wanneer ik een bepaald droogprogramma volg, de was die er officieel niet in mag, niet krimpt. En zomers ook wanneer het kan buiten aan de droogmolen!


  Suzanne

  7 april 2017


  In een periode dat de zolder dus even heel vol stond en ik er amper bij kon ?  7 april 2017


  Ik heb ook een hele periode geen wasdroger gehad, dus altijd op een wasrekje gedroogd. Nu heb ik één gekregen omdat deze over was bij familie en nog steeds niet gebruikt. Misschien dat het in de winter makkelijk is, dan droogt de was toch wat langzamer dan deze periode.Laat een reactie achter