Herfst, waarom dit ook een leuk seizoen is - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
21.09.2015 | Geplaatst in Lifestyle | 5 reacties

IMG_1786-1024x1024

Herfst, waarom dit ook een leuk seizoen is.

– We kunnen weer lekker cosy op de bank zitten met een dekentje over ons heen en een grote kop thee of chocomelk in de handen
– Het nieuwe tv seizoen is weer begonnen. Leuke programma’s als The Voice of Holland, Spoorloos en meer komen weer met nieuwe uitzendingen
– Er kunnen ‘s avonds (en overdag) weer kaarsjes aan. En laat ik daar nou dol op zijn. Geurkaarsen, gewone kaarsen, ik kan er niet genoeg in huis hebben. Love it! ♥
– Deze herfst kunnen wij lekker bezig met de babykamer inrichten. Wat heb ik er zin in! :)
– Weer lange wandelingen maken in het bos. De natuur is zo mooi in de herfst.
– Mijn yoga lessen beginnen over een dikke week weer. Ik heb er zin in. Ik blijf gewoon naar de hatha yoga gaan want ik heb niet zo’n zin om naar een groep voor zwangeren te gaan. De yoga lessen die ik ga volgen zijn weer op de zondag morgen en mijn lerares gaat misschien wat aangepaste oefeningen voor mij doen.
– We kunnen weer nieuwe kleding shoppen. Ook al ben ik dol op de lente en zomer, de kleding in de herfst en winter vind ik toch vaak mooier. De kleuren, de warme stoffen etc. Heerlijk!
– Qua make up pak ik ook altijd weer meer uit in de herfst. In de lente en zomer draag ik heel weinig maar in deze tijd van het jaar heb ik weer zin om mooie ooglooks te maken en vaker lipstick te dragen.
– Food. Met warm weer heb ik nooit echt heel veel zin om uitgebreid te koken en/of bakken maar in de herfst wel weer. Lekkere gerechten klaarmaken en dan lang natafelen, zo fijn.
– Het is gewoon erg gezellig. Regen die tegen de ramen tikt, donker buiten, cosy, gezelligheid… ♥

Vind jij de herfst ook een leuk seizoen?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  21 september 2015


  Ja ook ik houd van de herfst inderdaad die boswanndelingen vind ik heerlijk maar ook de rust in de zomer ben je altijd in de weer en vanaf dat de herfst aanbreekt kan het weer allemaal wat rustiger lekker thuis op de bank. Fijne dag liefs Lisanne  22 september 2015


  Stiekem heb ik ook wel een beetje zin in de herfst, als er maar geen regen- en stormbuien komen, haha!

  Dita Rithika

  22 september 2015


  haha nee dat is dan weer niet zo fijn.  22 september 2015


  Ja, absoluut! En inderdaad komen er ook weer leuke programma’s op tv. Zoals Robinson.  22 september 2015


  Yes! Al helemaal zin om mijn nieuwe herfstgarderobe te shoppen.Laat een reactie achter