Hema soft matt lip balm - nr 02 en nr 04 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
06.04.2015 | Geplaatst in Beauty | 9 reacties

DSC_6507

Op verschillende blogs zag ik ze al voorbij komen, de Hema soft matt lip balm. Ik was erg benieuwd en kocht er zelf ook 2. Ik kocht de nr 02 en nr 04.

DSC_6508

DSC_6512

Deze lipbalsems hebben een prachtige matte kleur. Ik koos de nr 02 omdat deze geschikt is om iedere dag te dragen. De nr 04 is was feller en leuk voor een feestje, weekends etc. Natuurlijk ook leuk voor iedere dag maar zelf draag ik zo’n felle kleur nooit naar mijn werk.

DSC_6511

DSC_6513

DSC_6523

De lipbalsems kosten trouwens 3,50euro per stuk. Een prima prijs vind ik. Er zijn nog meer leuke kleuren verkrijgbaar, prachtig voor in het voorjaar of de zomer. Lekker vrolijk, ik hou er wel van!

DSC_6514

DSC_6516

Hier heb ik de lipbalsems op. Ik heb de fel roze een hele dag gedragen. Na een aantal keer eten en drinken moest ik het wel even bijwerken in de middag maar het blijft perfect zitten verder. Ik ben erg tevreden. Een mooie kleur, lekker zacht voor je lippen en het blijft goed zitten.

Desktop

Heb jij deze al eens uitgeprobeerd?

Liefs, Dita Rithika.

9 reacties


  6 april 2015


  Ik heb hier inmiddels ook al een aantal kleuren van. Deze staan je heel erg mooi!
  Liefs  6 april 2015


  Ik vind ze erg mooi! Ben er wel benieuwd naar geworden!  6 april 2015


  Ik heb er ook twee, ze zijn erg fijn!  7 april 2015


  Ik vind 02 heel mooi naturel staan bij je! Zelf zit ik er aan te denken een peachy en een rode variant aan te schaffen. Ze lijken mij erg fijn :)  7 april 2015


  Ik heb ze nog niet eens gezien maar ze lijken me wel erg fijn in gebruik als ik je review zo leest. Ben er wel erg benieuwd naar ;)

  xxx  12 april 2015


  Wat een mooie tinten, ze staan je heel goed! Ik heb onlangs nr. 08 van deze collectie aangeschaft, aankomende week komt er ook een review van op mijn blog :)  21 april 2015


  Hallo Ditha, wat een leuke site zelf kon ik ook uit india … en vind het altijd moeilijk metonzehuidskleur wat we moeten en kunnen gebruiken…. leuk al die tips… de hema lipbalm ga ik ook op uit groetjes, en.ik blijf je volgen , Veena

  Dita Rithika

  22 april 2015


  Wat leuk dat je ook uit India komt Veena :)  9 juli 2015


  Leg ik heb nummer 1 en 4 vind ze geweldig! Nummer 1 inderdaad voor elke dag en 4 voor party.Laat een reactie achter