Hello Spring! - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.03.2016 | Geplaatst in Lifestyle | 4 reacties

20160313_124544-01

Officieel is het nu al lente. Op het moment dat ik dit typ is het overigens nog niet heel lekker weer. De kachel staat nog lekker aan en het is buiten niet zonnig helaas. Maar ik ga er van uit dat er nog genoeg mooie dagen komen. Waarom heb ik zo’n zin in de lente?

♥ Als het lekker weer is loop ik vaak op slippers. Heerlijk, blote voeten, slippers en genieten!
♥ Op mijn werk gaan we met het mooie weer lekker veel naar buiten met de kinderen. Als ik na mijn verlof weer begin met werken ga ik er van uit dat het lekker weer is en ik dus veel buiten kan zijn met de kinderen op school en de BSO.
♥ Wandelen. Ik hou sowieso erg van wandelen maar helemaal met mooi weer vind ik het heerlijk. En nu kan ik lekker naar buiten met Mila.
♥ Het huis lente proof maken. Bloemen in huis halen, een ander kleurtje op de muur (staat nog op de planning), andere accessoires neerzetten. Ik hou er van!
♥ Lekker fruit en salades eten. Ik ben dol op fruit en lekkere salades maar op een of andere manier eet ik dit in de herfst en winter toch minder. In de lente en zomer vind ik het zo lekker om dit te eten.
♥ Het is langer licht! Heerlijk, als ik tot 18 uur moet werken kan ik weer in het licht naar huis fietsen. Zo fijn!
♥ Straks lekker genieten van de tuin. We laten onze tuin eindelijk opknappen dit voorjaar (want oh wat was het een rimboe, ik schaamde mij er gewoon voor :P). Ik kan niet wachten om lekker in de tuin te zitten en ook daar te spelen met mijn meisje.
♥ Nu het lente is komen we ook steeds dichter bij de zomer. En ik hou ook zo van de zomer :).
♥ Mensen lijken altijd veel vrolijker in de lente. Tenminste, dat idee heb ik. En als de mensen om je heen vrolijk zijn word ik er zelf ook blij van!
♥ En misschien wel het allerfijnste, het is niet zo koud meer. Als de zon schijnt wordt het in onze huiskamer heerlijk warm.

Hou jij ook zo van de lente?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


  23 maart 2016


  De lente is absoluut mijn favoriete seizoen. Heerlijk wandelen in de buitenlucht, de lammetjes die naar buiten mogen. Ik kan echt heerlijk genieten in de lente. Liefs Marjon  23 maart 2016


  Ik ben dol op de lente! Dan ben ik veel liever buiten en inderdaad heerlijk dat het tot vrijwel zeven uur licht is! Vanaf het weekend zelfs tot nog een uurtje later toch? Ik word helemaal vrolijk van dit artikel, nu heb ik nóg meer zin in de lente :D


  23 maart 2016


  Ja klopt, dit weekend gaat de klok een uur vooruit.  23 maart 2016


  Ja heerlijk dat het weer lente is. En ik kijk vooral uit naar de zomer. Lekker zonder jas naar buiten , en inderdaad lekker blote voeten en kan ik mijn favo slippers weer aan doen . En het is lang licht , en warm . Oh wat kijk ik daar naar uit :)Laat een reactie achter