Heerlijke slapen in het donker - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
07.09.2015 | Geplaatst in Inspiratie, Lifestyle | 0 reacties

Zoals ik al eerder vertelde gaan we onze slaapkamer laten opknappen. Ik heb laats al een collage gemaakt met hoe we het ongeveer willen hebben qua stijl. Mooi licht, natuurlijke materialen en als kleur wit met grijstinten. De schilder is afgelopen week langs geweest om te kijken hoe lang hij bezig zou zijn, wat de kosten ongeveer zouden worden etc. Want naast onze slaapkamer laten we ook de babykamer en het overloop door hem schilderen.

In onze slaapkamer hebben we een dakraam van VELUX. Hier zit nog een rolgordijn met sterren voor. Hij verduisterd super goed maar de print die er op staat vind ik niet echt mooi.

Ik heb daarom vandaag een collage voor jullie van rolgordijnen in dakramen die ik wel mooi vind.

Desktop1

Bron foto’s

Untitled

Deze rolgordijnen creëren rust, iets wat ik zelf in de slaapkamer erg belangrijk vind. Vooral de 2 wat grotere foto’s vind ik erg mooi. Dit is helemaal mijn stijl. Lekker licht maar als je wilt slapen kan je alles fijn verduisteren. Slapen met veel licht lukt mij toch vaak niet.

Ik ga binnenkort eens even kijken welk rolgordijn we gaan kopen voor de slaapkamer. Als alles is geschilderd krijgen jullie uiteraard te zien hoe het is geworden. Het kan nog wel even duren aangezien de schilder het erg druk had en wij eerst de babykamer willen laten doen, hopelijk kan hij alles in 1x doen maar dit was nog niet zeker.

Wat heb jij voor je ramen in de slaapkamer?

Liefs,Dita Rithika.

0 reacties


Laat een reactie achter