Healthy food, wat vind jij? - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
05.02.2014 | Geplaatst in Eten & Drinken, Lifestyle | 10 reacties

Op vele blogs zie ik het voorbijkomen, een gezonde leefstijl, gezond eten, superfoods etc.. niet alleen op blogs trouwens maar ook steeds vaker zie ik dit voorbij komen in tijdschriften en op tv.

 photo IMG_2899_zpsdecbcafc.jpg

Zelf ben ik dol op lekker eten, ik zeg altijd maar “ja ik kom uit India, daar eten ze de hele dag door ;P”. Natuurlijk eet ik niet de hele dag door maar voor een lekkere maaltijd kan je me altijd wakker maken. Ik ben dol op Italiaans, Mexicaans, Indiaas en op z’n tijd een hollandse pot is ook erg lekker. Eigenlijk vind ik alles wel lekker.

Ik eet over het algemeen best gezond, iets wat ik ook erg belangrijk vind want het is toch je lichaam dat je goed moet onderhouden. Ik eet veel groenten en fruit en weinig vlees. Maar op z’n tijd een lekkere, iets wat minder gezonde maaltijd vind ik ook heerlijk.

 photo IMG_2426_zps4849ccb8.jpg

Ik denk altijd maar zo “gezond, gevarieerd eten en voldoende beweging”.

Wat vind jij van healthy food, eet jij ook erg gezond en superfoods?

10 reacties


  5 februari 2014


  Ik ben dol op healthy food!  5 februari 2014


  Ik eet / drink wat ik lekker vind of het nou gezond of ongezond is kan me niks schelen eigenlijk haha ik leef maar 1x en daar wil ik toch wel van genieten dan dat ik steeds moet opletten met wat ik eet / drink etc.

  Dita Rithika

  5 februari 2014


  haha ja zo is het maar net :)  5 februari 2014


  Nou, healthy/clean eten is niet aan mij besteed hoor. Ik hou wel van een frietje speciaal en macdonalds op zijn tijd! Maar eigenlijk eet ik doordeweeks gewoon “normaal”!

  Dita Rithika

  6 februari 2014


  Ja zo nu en dan een lekker patatje moet ook kunnen  5 februari 2014


  Ik vind gezond eten ook heel erg belangrijk en voel me altijd stukken beter/ energieker als ik dat ook daadwerkelijk doe (:  5 februari 2014


  Gezond eten is goed, af en toe uit de band springen ook!

  Dita Rithika

  6 februari 2014


  Ja precies  6 februari 2014


  ik ben ook voor healthy food, maar als je full time werkt en hebt een gezin is het onmogelijk om altijd even gezond te eten!

  Dita Rithika

  6 februari 2014


  Ja dan wordt het zo nu en dan wel eens lastig.Laat een reactie achter