HAY Lup Triangle Kandelaar - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
16.02.2016 | Geplaatst in Wonen | 11 reacties

DSC_9878

Steeds zag ik deze kandelaar voorbij komen op Instagram, blogs en ook in de winkel had ik deze al een paar keer gezien. Elke keer twijfelde ik weer of ik de kandelaar zou gaan kopen of toch niet. Tot een paar weken geleden, ik deed de kandelaar in het winkelmandje bij Fonq en drukte eindelijk eens op de bestelknop.

Een dag later had ik het al in huis. En wat ben ik er blij mee! Het is een kandelaar van HAY. De HAY lup triangle. Een heel mooi minimalistisch design die past in ieder interieur. Ik koos voor de zwarte variant want die past het beste bij ons interieur, ze verkopen deze ook nog in koperkleur. Ik vind de producten van HAY erg mooi maar had er zelf nog nooit iets van gekocht. Het is best wel prijzig maar dan heb je ook een mooi design product. Er komt zeker weten nog wel eens een product van dit mooie merk bij ons in huis.

DSC_9841

DSC_9896

Ben jij bekend met de producten van HAY?

Liefs, Dita Rithika.

 

11 reacties


  16 februari 2016


  Hij is mooi!


  16 februari 2016


  Dank je wel Suuz!


  Feinette

  16 februari 2016


  Mooi! Past goed bij jullie inrichting. Soms heb je inderdaad dat je producten/dingen meerdere malen ziet in winkels etc. maar steeds twijfelt of je het wel/niet zult kopen.


  16 februari 2016


  Ja inderdaad. Vaak koop ik het na lang twijfelen toch nog ;)  16 februari 2016


  Wat een gave kandelaar! Mooie tulpen heb je ook staan :)


  16 februari 2016


  Dank je Elise!  16 februari 2016


  Hij past erg goed in jullie inrichting. Een stoere kandelaar.


  16 februari 2016


  Dank je Cindy!  16 februari 2016


  Love black!♡  19 februari 2016


  Super leuk! Kende het merk Hay nog niet.
  Ga eens kijken. Plaatste ik vanmorgen een artikel over sparen, kom ik nu zoveel leuke inrichtingsspulletjes tegen, niet zo handig haha ;)


  19 februari 2016


  Haha ja soms heb je dat he ;)Laat een reactie achter