Geshopt bij Zara, Primark en Babysteps - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
26.06.2016 | Geplaatst in Beauty, Lifestyle | 1 reactie

DSC_0912

Laatst heb ik weer een aantal spullen geshopt die ik vandaag aan jullie laat zien. Ben je benieuwd? Lees dan verder.

Bij de Zara kocht ik 2 hele lekkere parfums. De Zara Black Peony in een mooie vierkanten fles en de Zara Turquoise Green in een mooie ronde fles. Ik ben er dol op als een parfum in een mooi flesje zit. Bij deze twee geuren is dit zo dus deze staan mooi op mijn kleding kast.

Bij de Zara kocht ik ook nog een shirt met streepjes voor mijzelf, hier ben ik vergeten een foto van te maken. Voor Mila kocht ik nog een jurkje met een maillot. Die zien jullie binnenkort wel in een baby outfit of the day voorbij komen.

DSC_0902

Bij de Primark kocht ik een toilettas. Deze vond ik zo mooi met die marmer print. Waarvoor ik deze ga gebruiken weet ik nog niet. Misschien ook wel voor Mila haar verzorgingsproducten als we op vakantie gaan.

DSC_0929

Dan kocht ik via de site baby-steps.nl deze slofjes voor Mila. Ik was al een hele tijd op zoek naar leuke schoentjes/slofjes. Nu ze wat ouder wordt vind ik het toch wel leuk als ze meer dan alleen sokjes aan heeft.

Deze site is van ouders van een kindje op mijn BSO. Ik volgde ze al op Instagram en besloot eens op de site te kijken. Daar vond ik deze slofjes, ze hebben ontzettend veel leuke soorten, met print, zonder print, moccasins, heel veel keuze dus zeker eens een kijkje waard.

DSC_0932

En er zat een leuke kaart bij met een persoonlijke tekst, altijd leuk!
Mila past de slofjes al redelijk, ze zijn nog iets te groot maar dan kan ze er nog een tijdje mee doen.

DSC_0925

Heb jij de laatste tijd nog wat gekocht?

Liefs, Dita Rithika.

1 reactie


    26 juni 2016


    Oh die slofjes zijn leuk. Ik heb voor Mels een shirtje en broek bij Zara gekocht en onlangs heel veel leuke kleding van Dirkje en B.Nosy via een big sale verkoop.Laat een reactie achter