Geshopt voor de baby - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
18.09.2015 | Geplaatst in Mama, Zwangerschap | 17 reacties

DSC_8245

Babykleertjes shoppen en andere spulletjes voor de baby, dat vind ik echt super leuk. Bijna elke week koop ik wel iets. Je hebt natuurlijk ook veel nodig en ondanks we al best wat spullen hebben moet er ook nog veel bij komen. Vandaag laat ik een paar foto’s zien van kleertjes die we hebben gekocht. We hebben al meer maar dat zijn simpele witte rompertjes en sokjes, dus niet heel foto waardig.

Op de 1e foto zie je een pakje van Z8. Deze heb ik van mijn vriend gekregen op mijn verjaardag. We hadden deze al eerder gezien en vonden het zo leuk. En nee, we weten nog niet of het een jongen of meisje wordt. Maar aangezien ik nier per se alles in roze wil kopen vond ik dit ook voor een meisje wel erg leuk. Eventueel nog met een roze mutsje er bij.

DSC_8248

DSC_8250

Bovenstaande rompertjes zijn van H&M. Deze heb ik laatst online in de sale gekocht. Ik vond ze zo schattig.

DSC_8254

En als cat lover kon ik deze niet laten hangen. Deze collectie vind ik zo leuk. Je had er nog meer spulletjes van maar voor nu heb ik het alleen bij dit shirtje gehouden.

DSC_8256

Hydrofiele luiers, je kunt er volgens mij geen genoeg van hebben. De bovenste 3 zijn van de Hema, de onderste twee van de Ikea.

DSC_8259

En dan nog een setje. Shirtje heb ik gekregen van mijn moeder. Mutsje is van H&M en broekje van Noppies.

Er is zo veel leuks te koop en zoals ik al zei, ook als het een meisje wordt zullen we niet alles roze willen kopen. Natuurlijk wel zo nu en dan maar ik hou ook van mooie basics in andere kleuren en vooral niet te veel prints (zeker niet met Disney figuren oid) haha.. Winkels als Hema, H&M en Zara vind ik erg leuk voor de baby en ook Noppies en Z8 vind ik prachtig. Ik hoef ook niet per se alles van een duur merk maar zo nu en dan iets van een duurder merk is wel leuk.

Liefs, Dita Rithika.

17 reacties


  18 september 2015


  Leuke kleertjes hoor inderdaad voor zowel een meisje als een jongen. Lijkt me zo leuk om van die kleertjes te kopen ik zal denk helemaal los gaan hahaha. Fijne dag liefs Lisanne  18 september 2015


  Leuke spulletjes! En inderdaad, heerlijke bezigheid!


  Deepa

  18 september 2015


  Ah zo schattig al die kleertjes . Ik zou ook helemaal los gaan ! Geniet ervan :)  18 september 2015


  Ooh wat leuk! Die met die poezen vind ik ook super leuk, vooral omdat ze op onze Mimi lijken. Helaas hebben wij zelf (nog) geen babykleertjes nodig maar ik heb ‘m al vaak genoeg bekeken in de Hema, haha! Die rompertjes zijn ook lief zeg!  18 september 2015


  Wat zijn hydrofiel luiers nu leuk zeg! Ik had destijds alleen maar van die saaie witte!

  Dita Rithika

  19 september 2015


  Ja je hebt ze nu in verschillende designs. Zo leuk!  18 september 2015


  Wat een leuke spulletjes ! :)  18 september 2015


  Wat een leuke dingen heb je geshopt! T pakje van z8 vind k echt tof. Aaah t lijkt me zo leuk om al die dingen aan te schaffen!

  Dita Rithika

  19 september 2015


  Het is ook zo leuk! :)  19 september 2015


  Wat een schattige dingen allemaal! Die rompertjes zijn zo leuk!
  Liefs  19 september 2015


  Wat een leuke kleertjes!!  19 september 2015


  De rompertjes van de h en m zijn geweldig lief zeg! Erg leuk de babykleertjes super lief!  20 september 2015


  Dat pakje van zacht! Geweldig!  22 september 2015


  Oh, ik lees nu pas dat je zwanger bent, gefeliciteerd, en ja, Z8, super hé, de rest van de kleertjes trouwens ook!
  Mijn kleine meid meet nog altijd maar 68 cm en is nu 9 maand, dus ik kan lekker in de kleine kleertjes blijven :)  30 september 2015


  Wat een leuke spullen heb je gekocht voor de baby. H&M heeft echt hele leuke kleding. Ik wist niet dat Ikea ook hydrofiele luiers verkocht, handig om te weten!

  Dita Rithika

  1 oktober 2015


  Ja H&M is zo leuk! Nu kan jij ook lekker gaan shoppen Cindy! :)  3 oktober 2015


  Die rompertjes van de h&m heb ik ook, zooooo schattig!Laat een reactie achter