Geshopt bij Rituals - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
05.07.2016 | Geplaatst in Beauty | 4 reacties

DSC_0981

Laatst was ik in een winkel van Rituals en zag ik dat ze een nieuwe lijn voor baby’s hebben. Ik was erg benieuwd en heb de producten in de winkel even geroken. Ik besloot het niet te kopen aangezien het best prijzig is. Maar een paar dagen later heb ik via de webshop van Rituals toch een bestelling gedaan. Ben je benieuwd wat ik gekocht heb? Lees dan verder.

Een heerlijke doucheschuim van ‘the ritual of karma’ lijn. Een special edition lijn van Rituals met heerlijke producten. En als je al bekend bent met de doucheschuim van Rituals weet je hoe fijn die zijn.

DSC_0984

DSC_0989

Dan een heerlijke scrub. Deze ruikt erg fris en is lekker voor je hele lichaam.

DSC_0997

Als cadeautje kreeg ik er nog geurstokjes bij, deze kan je in je tuin zetten. Ook uit de nieuwe lijn, en een crème.

DSC_1000

En waarvoor ik eigenlijk een bestelling deed, de babyproducten. Ik kocht voor Mila een bodylotion en een badolie. Ik ben dol op fijne beauty/verzorgingsproducten en deze zijn erg fijn voor de tere baby huid. Ze hebben een heerlijke subtiele geur.

Ik ben erg blij met de producten. Naast dat Rituals altijd erg fijne producten heeft ziet het er ook altijd prachtig uit vind ik. Daar hou ik echt van!

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


  5 juli 2016


  Die blauwe is zo lekker!! <3 Ik heb zelf de scrub daarvan.


  5 juli 2016


  Heerlijk! :)  6 juli 2016


  Ik wist niet dat Rituals ook een babylijn had, heb het nooit gezien in de winkels. Lijkt me heerlijk spul, want vind de showergels en zepen echt lekker ruiken.


  7 juli 2016


  Deze lijn is net nieuw. Super lekker.Laat een reactie achter