Het geboorte kaartje van onze dochter - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
22.02.2016 | Geplaatst in Lifestyle, Mama | 14 reacties

DSC_0231

Geboortekaartjes, wat was er veel keuze. Ik heb tig website afgezocht naar leuke kaartjes. Er waren zoveel mooie en leuke kaartjes. Maar hét kaartje zat er voor ons niet bij. Toen besloten we om er zelf een te ontwerpen. Ben jij benieuwd naar het geboortekaartje van onze dochter? Lees dan verder.

DSC_0230

Via de site hippe-geboortekaartjes.nl (niet gesponsord) hebben we het kaartje ontworpen. Ook bestelden we hier de enveloppen, deze bestelden we in een parelmoer kleur. Het kaartje kon je helemaal naar eigen wens ontwerpen en je kon kiezen uit 4 afmetingen. Wij kozen er voor om geen tekst of gedicht o.i.d. op het kaartje te zetten. Alleen haar naam, datum, tijd, gewicht en onze namen/adres. Het adres staat onder onze namen maar die heb ik even weggehaald. Net als de achternaam, deze staat op een kant van het kaartje onder haar naam.

DSC_0237

Omdat ik dol ben op alles leuk inpakken, versieren, etc heb ik de enveloppen van de kaarten ook allemaal versierd. Dit heb ik gedaan met washi tape en om ze dicht te plakken heb ik gebruik gemaakt van een wax stempel.

DSC_0242

DSC_9455

Wij zijn erg blij met dit geboortekaartje. Je houdt er van of niet, maar dit is wel helemaal onze stijl. Geen poespas, gewoon basic en simpel…

Liefs, Dita Rithika.

14 reacties


  22 februari 2016


  Wat een leuk geboortekaartje zeg! Simpel, maar toch ontzettend vrolijk én uniek! :-) Die enveloppen heb je ook zo leuk gedaan. Creatieve mama, hihi.  22 februari 2016


  Prachtig, ik hou ook heel erg van dit soort rustige kaartjes. Heel mooi! <3  22 februari 2016


  Ik vond hem superleuk! En nu zie ik de waxstempel dan ook! Leuk! Was bij ons 1 roze veeg achterop de enveloppe. ?  22 februari 2016


  Heel leuk kaartje, simpel ook. Wij hebben een stoere jongenskaart op het oog, maar ook niet teveel franjes enzo hoor. Houden wij niet zo van.  22 februari 2016


  Dat kaartje is echt super mooi! Zoiets zou ik ook wel willen als geboortekaartje. En leuk dat je die enveloppen versierd hebt, dat maakt het net iets leuker!  22 februari 2016


  Ik vind het een erg mooi geboortekaartje! Juist omdat het simpel is zonder poespas. Ik ben niet zo van alle gedichtjes, teksten en ‘kraamvisite pas na’ of ‘bellen voor’ de meeste mensen weten dat toch wel. Heel mooi en verfijnd kaartje!  22 februari 2016


  Heel erg leuk geworden! Ik heb voor beide kids ook zelf het kaartje ontworpen en heb daar zoveel leuke reacties op gekregen. Ik vond het ook lekker persoonlijk zo, zo heeft niemand precies hetzelfde kaartje als jij.


  Feinette

  22 februari 2016


  Wat een mooi geboortekaartje! Leuke kleurtejs. En de evenloppe heb je ook mooi versierd! Lijkt mij best moeilijk om een kaartje uit te zoeken..Maar leuk dat je ze tegenwoordig ook zelf kunt maken.  22 februari 2016


  Heel mooi! Fijne kleuren en geen poespas :) Heb jij tips voor het gebruik van wax stempels? Het lukt mij nog niet het zo mooi te doen zoals de foto hierboven en vaak brandt het drupje wax ook bij mij :P


  22 februari 2016


  Dank je! Even laten ‘drogen’ hielp bij mij om die wax stempels mooi te maken. Of eigenlijk kwam Marco er mee. Ik wilde te snel. ?


  23 februari 2016


  Hahaha! Dat herken ik ? Goede tip!  23 februari 2016


  Wat zijn ze leuk! En die wax, echt heel erg gaaf :-)  25 februari 2016


  Heel mooi kaartje, al die poespas is niet altijd nodig!
  En die wax stempel, super origineel, nog nooit gezien :D  26 februari 2016


  Wat een mooi en lief kaartje! -x-Laat een reactie achter