Flow Special - Hoe Leef Je Het Leven - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
17.04.2015 | Geplaatst in Lifestyle | 2 reacties

DSC_6808

Flow Magazine is een tijdschrift wat ik steeds leuker begin te vinden. Eerst vond ik het best wel zweverig allemaal maar sinds ik er een proefabonnement op heb genomen vind ik het steeds leuker. Ik koop het magazine niet altijd maar zo nu en dan. Ook brengt Flow regelmatig specials uit. Zo heb ik al 2x de paperspecial gekocht. Een boek met allemaal mooie papieren en leuke dingen om creatief mee te zijn. Dit keer kwam Flow Magazine met een special, Hoe leef je het leven. Ik twijfelde heel erg of ik deze wel wilde kopen of toch niet. De special kost los 12,95euro, een flink bedrag vind ik zelf. Tot ik laatst bij de boekenwinkel een pakket voor 14,45euro zag. Deze special, het Flow tijdschrift van deze maand en nog een Flow Weekly, een klein boekje wat elke week in de winkel ligt. Voor dit bedrag wilde ik het wel kopen want zo had je het hele pakket. Toen we in de winkel stonden pakte mijn lieve vriend het snel uit mijn handen en rekende het af, ook liet hij het inpakken. Ik heb dit pakket dus van hem cadeau gekregen.

DSC_6809

In deze Flow special staan veel verhalen en artikelen over hoe je het leven kunt leven. En dan vooral op een relaxte manier zonder stress. Dit willen we allemaal natuurlijk. Zelf ervaar ik niet zo snel stress maar ik vind het wel erg interessant om er over te lezen. De voorkant van de special vind ik best wel saai trouwens. Meestal zijn het leuke felgekleurde vrolijke voorkanten bij de Flow. Wat ik ook altijd leuk vind zijn de extra’s die er bij zitten.

DSC_6810

Er zaten onder ander 4 stickers bij met mooie quotes.

DSC_6813

Een ‘volg je gevoel’ poster. Hierin kon je vragen op beantwoorden zoals ‘Wat zou jij over 20 jaar willen?’.

DSC_6815

Ook heel leuk, kaartjes met vragen er op zoals bijvoorbeeld ‘Ben je gelukkig?’.

DSC_6816

Er zitten achterin allemaal blaadjes waar je een brief op kunt schrijven of een tekening op kunt maken. Ook zitten er enveloppen bij zodat je het daarin kan versturen.

DSC_6818

Nog iets wat ik heel leuk vind aan de Flow magazines, de mooie illustraties en patronen die worden gebruikt. Sommige haal ik er ook uit want die kan je prima inlijsten en ophangen.

DSC_6820

DSC_6823

Ik ben erg blij dat ik dit pakket toch heb gekocht of eigenlijk gekregen. Soms moet je jezelf ook een beetje verwennen met wat leuks toch? Ik kan erg gelukkig worden van relaxen met een fijn tijdschrift. Zoals ik al zei, ik koop niet elke keer de Flow maar zo nu en dan vind ik het erg leuk.

Lees jij de Flow wel eens?

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties


    18 april 2015


    Ik krijg binnenkort mijn eerste Flow van het proefabonnement binnen. Op één of andere manier had ik al wel verwacht dat jij geen stress ervaart, of in ieder geval niet vaak. Misschien heeft het te maken met de relaxte Friesland flow die er bestaat (ja echt, toen ik op vakantie was in Friesland merkte ik op dat echt iedereen zo’n heerlijke relaxte houding daar had!) maar ik zou maar een heel klein beetje willen van wat jij hebt: geen stress. Want ik ervaar het veel te vaak :( Maar ik heb deze special ook, hij is zijn geld weer meer dan waard, ik bewaar ze altijd.

    Dita Rithika

    19 april 2015


    Wat leuk dat je ook een proefabonement op Flow hebt. Ik heb idd niet veel stress. Grappig dat je dat zo hebt ervaren in Friesland. Veel plezier met je Flow :)Laat een reactie achter