Mijn favoriete winter nagellak kleuren - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
28.01.2016 | Geplaatst in Beauty | 10 reacties

DSC_9678

Er gaat geen dag voorbij dat ik geen nagellak draag. Ik heb zelf verschillende kleuren en koop ook regelmatig een nieuw lakje. In de winter draag ik andere kleuren dan in de zomer. Waar ik in de zomer vaak ga voor felle kleuren draag ik in de winter liever basic/donkere kleuren. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete nagellak kleuren zien die ik in de winter veel draag.

Desktop

Een lak van W7, gekocht bij de Op=Op. Dit is de kleur 28-Black. Een prachtige zwarte kleur. Zwart als nagellak doet het altijd goed vind ik. Makkelijk te combineren met verschillende outfits. Deze kleur dekt in 1 laag goed en blijft zeker 4 dagen mooi. Ook droogt deze lak snel op, dit vind ik altijd wel een pluspunt.

Desktop1

Nog een lakje van W7, ook van de Op=Op. Dit is de kleur 160-Ruby, een prachtige donker rood/roze kleur. Ook deze lak droogt snel en blijft zeker 4 dagen mooi. In 2 laagjes dekt deze lak goed.

Desktop2

Dit is de Hema long lasting nailpolish in een matte versie. De kleur is nummer 824. Zoals je ziet is het een donker paarse kleur die heel mooi mat opdroogt. Deze lak blijft 2 dagen mooi en dan gaat het wel wat chippen.

Desktop3

De Hema long lasting nail polish in de kleur 826 is een roze shimmer lak. De glitters zitten echt goed in de lak waardoor het verwijderen niet lastig gaat. Deze lak dekt goed in 2 á 3 laagjes en blijft zeker 3 dagen mooi.

Desktop4

Een prachtige licht blauwe lak uit de Essence winter wonderful collectie. Dit is de kleur 02-The semi matt. Ook deze lak droogt prachtig mat op. Hij lakt wel wat streperig maar als de lak is opgedroogd zie je hier niets meer van. De lak dekt goed in 2 laagjes en blijft 3 dagen goed zitten.

Desktop5

De laatste van deze favorieten. Een lakje van Catrice, 94-It’s a very berry bash. Een mooie donker rode kleur. Lekker basic en past overal bij. De lak dekt goed in 3 laagjes en blijft zo’n 4 dagen mooi op je nagels.

Wat is jou favoriete winternagellak?

Liefs, Dita Rithika.

10 reacties


  28 januari 2016


  Die kleuren staan je mooi! Ik draag eerlijk gezegd maar één kleur in de winter, Bordeaux rood ?


  28 januari 2016


  Ook mooi, bordeaux rood! ?



  28 januari 2016


  Mooie kleurtjes! Vooral de 2e, dat vind ik een prachtige kleur. Moet vanavond ook maar weer een lakken, haha.


  28 januari 2016


  haha, even een momentje voor jezelf. Heerlijk!



  28 januari 2016


  Wat een mooie lakjes! Ik draag momenteel ook graag zwart, donker paars, donker rood of turquoise.


  28 januari 2016


  Dank je wel Michelle! Turquoise is inderdaad ook mooi :)



  28 januari 2016


  Ik vind die lakjes van de Hema en Catrice echt super mooi!



  28 januari 2016


  Mooie lakjes! Vooral die van Essence vind ik echt prachtig, ben gek op pastel kleurtjes :)



  29 januari 2016


  Dat lakje die wij beiden hebben van Essence vond ik inderdaad ook wat stroperig. Maar als hij er eenmaal op zit is hij wel heel tof! Ik ben dol op (semi)matte! W7 heb ik nog nooit geprobeerd, vooral Ruby lijkt mij mooi!


  29 januari 2016


  Ja semi matte is zo mooi! :)



Laat een reactie achter