Fashion inspiratie - Februari 2016 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
05.02.2016 | Geplaatst in Fashion, Inspiratie | 6 reacties

PicMonkey Collage3

Online shoppen, ik hou er van! Vaak kijk ik in mijn vrije tijd lekker op internet in leuke webshops en doe ik inspiratie op voor outfits en andere dingen. Laatst was ik ook weer even aan het kijken bij verschillende online shops en vond ik veel leuks. Ik koop echt niet altijd iets maar alleen kijken is al leuk. Zelf koop ik nooit hele dure kleding.

Omdat ik een aantal mooie items met jullie wil delen heb ik er 3 collages van gemaakt, deze collages zijn gemaakt met items van winkels waar ik zelf ook graag shop. 

De eerste is een collage gemaakt met items van de webshop van Bestseller. Hier vind je onder andere de merken zoals Vila, Vero Moda en Only. Maar ook voor mannen en kinderen kan je hier leuke items vinden.  Ik koop graag kleding van deze merken, het is leuke kleding wat ook nog betaalbaar is.

Ik hou van die lichte kleuren voor straks in het voorjaar. Dat jasje vind ik erg leuk en die kleur van dat vest, love it!

PicMonkey Collage

Dan een collage met items van H&M. Een winkel waar ik altijd wel even naar binnen loop. Sowieso voor basics vind ik de H&M ideaal. Maar ook de bovenstaande items vond ik erg leuk. Een stoer biker jack met een spijkerbroek en een shirt er onder doet het altijd goed. Dat tasje en die oorbellen vond ik wel passend bij het voorjaar en een gestreept jurkje zou ik zelf niet snel aan doen maar ik vond het wel een heel leuk jurkje. En ondanks dat ik de laatste tijd veel basic kleuren draag vond ik die fel gekleurde blouse wel erg mooi. PicMonkey Collage2

De Zara. Erg leuk voor baby en kinderkleding maar ook voor volwassenen hebben ze mooie kleding. Ik koop er steeds vaker iets, het is redelijk betaalbaar en de kwaliteit is vaak ook goed. Ik vond de blouse met bloemenprint wel erg leuk voor het voorjaar. En ook die roze tas en lichte vest. De sjaal die je ziet in de collage heb ik zelf. Deze is zo lekker, bijna te groot om als sjaal te gebruiken maar sowieso heerlijk als dekentje voor op de bank.

Ik weet dat niet iedereen het leuk vind dat mensen steeds meer online gaan shoppen maar zelf hou ik er van! Het is zo makkelijk, je hebt het vaak al snel in huis, bepaalde dingen zijn ook echt goedkoper en je kunt alles in alle rust passen en kijken welke items je zelf in de kast hebt hangen die er bij passen. Ik vind het heel fijn!

Shop jij veel online?Zoja, wat zijn je favoriete webshops?

Liefs, Dita Rithika.

6 reacties


  5 februari 2016


  Ik shop niet zoveel online ik houd er toch van om het in een winkel te passen en niet moeilijk te doen met retourneren. De online bestedingen die ik eerder deed zijn ook een beetje in het niet gevallen…… Misschien is dat dan ook meteen mijn ervaring. Fijne dag liefs Lisanne  5 februari 2016


  Ik shop vaak online en altijd bij zalando! Alleen voor schoenen en broeken ga ik op pad .


  Feinette

  6 februari 2016


  Leuk verhaal! Ik shop niet heel veel online, vind het prettig om in de winkel te passen. Wel kijk ik wel eens wat er allemaal online verkrijgbaar is, je ziet soms idd wel leuke acties. Ik koop soms wel eens wat online wat ik niet in de winkels kan krijgen.  6 februari 2016


  Vind dat tweetje setje items zoo leuk! Dat jasje en die laarsjes :D


  Aarti

  6 februari 2016


  Shop regelmatig online ook voor de kinderen vind ik het prettig om het online te halen. Liefs Aarti  7 februari 2016


  Heerlijk die voorjaarskleuren. Ik moet eens goed bedenken wat ik zelf precies wil dragen voor komend seizoen; meestal gaat alle aandacht naar de tweeling ;-)Laat een reactie achter