Fashion inspiratie - April 2016 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
25.04.2016 | Geplaatst in Fashion, Inspiratie | 3 reacties

Nu het voorjaar is vind ik het ook altijd weer leuk om nieuwe kleding te kopen. Zowel voor mijzelf, mijn vriend als voor Mila. Ik keek even wat rond op het internet en zag allemaal leuke items voorbij komen. Daarvan heb ik een collage voor jullie gemaakt.

PicMonkey Collage01

In de eerste collage zitten items van de H&M. Fijne kleuren voor het voorjaar. Het blauwe jurkje vind ik erg leuk, lekker simpel maar toch netjes. Leuk in combinatie met de ketting en de tas. Deze is trouwens ideaal voor naar het strand of als je gaat picknicken. Een lichte jeans mag ook niet ontbreken in je kast en een fijne sjaal ook niet. Altijd handig als het wat frisser is.

 

PicMonkey Collage02

Een winkel waar ik echt dol op ben is de Hema. Voor Mila koop ik er vaak kleding maar ook voor fijne basics ga ik vaak naar de Hema. De slippers heb ik al in huis. Ik heb zelf altijd Havaianas  en die vind ik ook wel wat fijner maar deze zijn ook wel oké. De jurk staat mijzelf niet echt mooi denk ik maar ik vind deze wel heel leuk. De kleuren vind ik ook prachtig!

PicMonkey Collage03

Als laatst wat items van bestseller.nl Hier koop je merken zoals Vero Moda, Vila, Only, Object. Ook hier weer een lichte jeans, ik hou er van! De sandalen vind ik ook heel mooi en de laatste tijd draag ik vaak minimalistische sieraden. Deze armband past daar ook perfect bij. Een tas is altijd handig als je even weg gaat en dit formaat is volgens mij heel handig.

Ik heb nog niet echt nieuwe kleding gekocht maar dat ga ik zeker doen binnenkort.

Heb jij al wat kleding voor de lente en zomer in huis?

Liefs Dita Rithika.

3 reacties


  25 april 2016


  Hele mooie kledingitems, die roze blazer is erg leuk!
  Liefs  25 april 2016


  Wat een super leuke items, die grijze jurk is heel mooi !  26 april 2016


  Wat leuk, heel erg een lente feeling! Beide jeans vind ik erg mooi, vooral gecombineerd met pastel, wit en licht grijs :)Laat een reactie achter