Fall Favorites Tag - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
20.10.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 2 reacties

Via de blog van Cindy zag ik deze tag. Ik vond deze wel erg leuk en heb de tag ingevuld.

IMG_5734

Thee:
Ik ben dol op thee! Het liefst drink ik echt de hele dag door thee en welke smaak het is maakt mij niet heel veel uit. Ik ben dol op vele soorten thee. Op dit moment vind ik de autumn storm van Pickwick weer heerlijk. Rooibos thee drink ik ook heel veel.

Koffie:
Koffie drink ik niet heel veel. Pas sinds een jaar drink ik trouwens koffie, daarvoor vond ik het echt niet lekker. Als ik koffie drink dan is dit in de vorm van een cappuccino of latte macchiato. Vooral als we ergens wat gaan drinken of als toetje vind ik koffie erg lekker.

Avondeten:
Ik ben dol op eten en lust ook bijna alles wel. Qua avond eten vind ik in de herfst stamppotten wel erg lekker of stoofpeertjes. Helaas is mijn vriend niet heel dol op peertjes dus heel vaak eten we dit niet. Verder kan je mij altijd blij maken met een lekkere pasta, dit vind ik zowel zomers als in dit seizoen lekker.

Snoep/Koek:
Een echte snoeper ben ik niet heel erg. Het enige snoep wat ik echt niet kan laten staan is chocolade. Ook dit vind ik in alle smaken eigenlijk wel lekker. Favoriet blijft wel de melkchocolade. Qua koekjes vind ik koekjes met chocolade ook het lekkerst.

IMG_5564

Sjaal:
Ik ben echt dol op sjaals, dit is wel mijn favoriete accessoire. Ik ben dan ook blij dat we nu weer lekker een sjaal om kunnen doen. Het fijnst vind ik met dit weer sjaals van wol, van die lekkere dikke die je helemaal om je heen kunt slaan. Als ze rond zijn vind ik het ook heel fijn.

Jas:
Ik heb al 2 jaar een hele fijne winterjas, dit is een van Only. Een grijze met capuchon en het is een wat stoerder model. Aangezien ik ook wel graag een nette jas wilde voor de winter heb ik er een aantal weken terug een besteld bij de H&M. Dit is ook een grijze jas, een trenchcoat model. Zo heb ik voor elke gelegenheid een mooie jas.

Schoenen:
Ik draag in de herfst en winter graag enkellaarsjes. Ik heb zwarte laarsjes die jullie wel eens in een outfit post voorbij hebben zien komen en ik heb laatst nog een paar gekocht bij de Van Haren. Die zijn wat lichter van kleur. Ik heb ook nog 2 paar lange laarzen, die draag ik ook wel graag. Als we gaan wandelen dan draag ik meestal mijn lange regenlaarzen, deze zijn zwart en gewatteerd van binnen, lekker warm. Ook draag ik nog vaak mijn All Stars.

Geurkaas:
Ik brand nu elke dag wel kaarsen en ook veel geurkaarsen. Die van de Ikea en Rituals zijn mijn favoriet. Vaak kies ik voor een echte herfst/winter geur, dus een die wat zwaarder is qua geur.

IMG_5534

Lipstick kleur:
Ik draag niet elke dag lipstick maar als ik lipstick draag dan is het vaak een knal kleur. Vaak is het een roze of rood tint. Ik vind dit altijd wel mooi staan als je een simpele outfit hebt en dat je lippen er lekker uitknallen!

Parfum:
Elke dag draag ik wel een parfum. Vaak koop ik ook de iets wat goedkopere geuren bij de op=op of bij de Action. Ik heb dan altijd het idee dat ik daarmee minder zuinig aan hoef te doen. Ik draag nu wel zwaardere geuren dan in de lente/zomer. Een parfum mag je van mij ook best wel ruiken. Als het maar niet té is.

Bezigheid:
Wandelen in de herfst vind ik heerlijk! De natuur is zo mooi en ik vind het erg fijn om buiten te zijn. Ook zijn er rond deze tijd weer veel leuke programma’s op tv. Zo kijken wij elke vrijdag avond The Voice of Holland. Lekker knus samen met lekkere hapjes en een drankje er bij. Binnenkort komt er ook een programma op tv wat gaat over adoptie, dit wil ik ook gaan volgen want dat vind ik natuurlijk altijd heel interessant. Verder ben ik graag lekker huis. Lekker omrommelen op mijn vrije dag, dingen veranderen in huis, tijdschriften lezen en genieten van alles! ♥

IMG_5179

Vind jij deze tag ook leuk, neem deze gerust over. Laat het even achter in de comments, dan ga ik je ingevulde tag ook lezen.

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties


    21 oktober 2014


    Wat een leuke tag! :) Ik vind de geurkaarsen van Ikea ook heerlijk!    21 oktober 2014


    Jaaaa!! Leuk! Lief dat je mijn blog ook hebt vermeld :DLaat een reactie achter