Everyday make up - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
25.03.2016 | Geplaatst in Beauty | 0 reacties

DSC_0592

Make up, ik draag het niet elke dag maar wel vaak. Overdag ga ik vaak voor een naturel look. De ene keer gebruik ik alleen een kohlpotlood om een lijntje te maken op de waterlijn, de andere keer ga ik voor een full face make up met een ooglook. Ben je benieuwd wat ik dagelijks draag? Lees dan verder.

Wanneer ik wel voor een hele look ga begin ik na mijn dagcrème altijd met foundation. Op dit moment gebruik ik de Kiko Universal fit foundation. Deze breng ik aan met een buffer kwast van Zoeva.

DSC_0597

Daarna breng ik een poeder aan, deze is van de Etos. Zoals je ziet heb ik deze al veel gebruikt. Hiervoor gebruik ik een kwast van Essence.

DSC_0608

Deze blush van Hema heb ik al heel lang maar nog steeds is die erg fijn. De blush breng ik aan met een kwast van Catrice.

DSC_0613

Als ik voor een ooglook ga breng ik altijd een basis aan op mijn oogleden, hiervoor gebruik ik de Etos primer. Heel fijn! Het kohlpotlood is van Miss Sporty. Deze gebruik ik eigenlijk iedere dag op mijn waterlijn.

 

DSC_0617

Ik hou van een mooie naturel look. Het w7 In The Buff palette en het natural eye palette van Too Faced zijn mijn favoriet voor een naturel look.

DSC_0620

DSC_0623

DSC_0628

Mijn oogmake up breng ik ook aan met kwasten van Zoeva.

DSC_0634

Regelmatig draag ik lipstick. Voor het voorjaar en de zomer hou ik van een lekker fel kleurtje maar ook een naturel kleurtje is altijd goed.

DSC_0639

Als ik voor een naturel look ga kies ik vaak voor deze Essence Cool Nude lipstick. Dit schijnt een dupe te zijn van MAC Faux.

DSC_0644

Zin in een fel kleurtje? Dan draag ik graag MAC Candy Yum Yum of een lipstick van de Etos, de L’amour Toujours

DSC_0648

DSC_0653

Op het laatst breng ik nog een mascara aan en dan is de look af. Deze mascara is de All in one van Etos.

Op het moment dat ik dit typ draag ik geen make up en heb ik ook even geen tijd om een full face look te maken. Daarom nu even geen foto van hoe het er uit ziet. Wie weet later een keer. In de My Life posts zie je wel regelmatig een selfie terug waar ik deze make up draag en ook op de foto in de side bar draag ik mijn basic look. Zoals je ziet valt het niet erg op maar dat hoeft van mij ook niet zo.

Soms heb ik zin in een wat meer kleur en dan maak ik een ooglook met bijvoorbeeld blauwe oogschaduw. En zoals ik al zei, ik draag niet altijd al deze make up. Vaak ook alleen wat foundation, kohlpotlood en mascara. Of gewoon helemaal niets. Het maakt mij niet uit om zonder make up de deur uit te gaan.

Draag jij vaak make up? Wat draag je het liefst?

Liefs, Dita Rithika.

0 reacties


Laat een reactie achter