Even geen inspiratie - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
12.07.2016 | Geplaatst in Lifestyle | 6 reacties

DSC_8339-711x1024-01

Normaal gesproken komt er om de dag een blog artikel online. Gister is er even niets online gekomen. De laatste tijd heb ik niet heel veel inspiratie om te bloggen. Ik heb het druk gehad met mijn werk op school. Deze week is de laatste week op school en hebben we het afscheid van groep 8. Ook gaan we uit eten met collega’s en het is de laatste week voor de vakantie op de BSO. Ik had op mijn vrije dag even niet veel zin om een artikel te schrijven en wilde liever de volledige aandacht hebben voor mijn dochter. Komende week komt er wel gewoon een My Life post online en volgende week zullen er wel weer nieuwe artikelen online komen.

Laat mij vooral ook even weten wat je leuk vindt om te lezen op mijn blog. Deze week dus even wat minder posts en wellicht komt dit de komende weken nog wel eens voor.

Fijne dag vandaag!
Liefs, Dita Rithika.

6 reacties


  12 juli 2016


  Rustig aan, het komt vanzelf wel weer :-)  12 juli 2016


  Geeft niets, je bent niets verplicht :) Ik vind interieur artikelen erg leuk. Misschien iets van je mooiste accessoires in huis? Of subtiele interieur veranderingen van lente naar zomer (geen idee of je die hebt) en ik ben benieuwd naar leuke plekjes om naartoe te varen in Friesland, even wat inspiratie op doen voor de zomer :)


  12 juli 2016


  Dank je wel voor de tips Elise!  13 juli 2016


  Helemaal prima toch? Hier ook hartstikke zonder inspiratie en ik vind het oké zo. Genieten van je kleine meid is ook veel leuker!


  13 juli 2016


  Precies! :)  14 juli 2016


  Komt vanzelf wel! Lekker bezig houden met je meisje en werk..Laat een reactie achter