Even bijkletsen - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
12.02.2018 | Geplaatst in Persoonlijk | 7 reacties

Zoals jullie wellicht zien en hebben gemerkt is er al een tijdje geen blog meer online gekomen. En dat is nou ook net de reden dat ik het bloggen op deze manier zo fijn vind. Gewoon een artikel schrijven als ik er zin in heb. Voorheen zat er wel wat meer regelmaat in, wat ook wel fijn was maar op dit moment heb ik de inspiratie en de tijd niet om dit te doen. Maar voor nu weer een artikel online.
En omdat het zo lang geleden is, vandaag een even bijkletsen artikel.

20170402_110038-01

Persoonlijk
Met mij gaat het allemaal goed. Ik ben lekker aan het werk, geniet van mijn dochter en alles gaat verder z’n gangetje. Ik vind het zo fijn dat ook mijn vriend niet fulltime werkt en vaak vrijdags vrij is. Zo kunnen we veel tijd met elkaar als gezin doorbrengen en kan ik ook eens wat doen zonder Mila. Ook heel fijn moet ik zeggen want als ze er bij is gaat de aandacht toch ook vaak naar haar. Soms als ik met vriendinnen even wil bijkletsen is het wel fijn om dan even geen kind om je heen te hebben.
In het weekend gaan we er vaak even op uit. Ergens wat lunchen, koffie drinken in de stad of naar familie en vrienden. Heerlijk om te doen en Mila geniet hier ook altijd erg van.

Werk
Op dit moment ben ik nog steeds lekker aan het werk. Ik werk zoals jullie weten als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Een hele leuke baan waar ik elke dag met veel plezier heen ga. Ik werk ongeveer 20 uren in de week verspreid over 4 dagen. Vrijdags ben ik vaak vrij en donderdag is de enige dag dat ik de hele dag werk. Genoeg tijd ook om bij Mila te zijn. Op dit moment heb ik dus nog steeds 1 baan en ben ik niet meer aan het werk als onderwijsassistent. Hopelijk komt dit snel weer eens want dit is ook nog steeds iets wat ik graag zou willen doen. Over een maand begin ik met de cursus kindercoaching, hier heb ik ook erg veel zin in! Even weer wat leren en verdieping in het werk wat ik doe.

20180129_101539-01

Mila/moederschap
Oh wat is het toch leuk en fijn om mama te zijn. Mila is een ontzettend leuk en ondernemend kind waar wij elke dag volop van genieten. Ik ben altijd heel eerlijk over het moederschap. Het is niet altijd even makkelijk, Mila heeft ook echt haar pittige dagen (schreeuwen omdat we de verkeerde kant op lopen, schreeuwen omdat ze haar fruit niet in een bakje maar op een bordje krijgt…) maar over het algemeen valt dat op dit moment erg mee.
Ze is net 2 jaar geworden en babbelt de hele dag door, er ontgaat haar niets en ze is vaak erg vrolijk. Mila houdt er van om te spelen met de klei, boekjes lezen, buiten spelen en haar favoriet is de pop. Soms denk ik wel eens ‘waar is mijn kleine baby nou?’ maar ik vind het zo leuk dat ze groot wordt. Het is erg leuk om ‘echte gesprekjes’ met haar te voeren en ik vind het heerlijk dat het nu weer steeds makkelijker wordt.

Zoals je kunt lezen gaat alles z’n gangetje. Ik ben ook erg benieuwd hoe het met jou gaat. Laat maar even weten hoe het met je gaat in een reactie als je dit leuk vindt.

Liefs, Dita Rithika.

7 reacties

  Joldou

  12 februari 2018


  Deze leeftijd is idd heerlijk! En pittig zeker! Maar dat kletsen en dat ze zoveel begrijpen vind ik zo leuk! Viggo praat mij ook de hele tijd na, heel grappig. Tijd vliegt wel voorbij, dus ook zeker bewust genieten!


  12 februari 2018


  Aah wat leuk dat Viggo je steeds na praat ?  12 februari 2018


  Wat fijn dat het zo goed gaat! Bij leren voor werk waar je plezier in hebt is altijd leuk! Wat is Mila al groot geworden! Ik vind deze leeftijd ook zo geweldig.
  Liefs


  12 februari 2018


  Ja zo leuk deze leeftijd! :)  13 februari 2018


  Oh wat klinkt dit allemaal fijn. Hihi en hier gaat het ook goed hoor ?


  13 februari 2018


  Wat fijn om te horen!  17 februari 2018


  Fijn dat het goed gaat! En zo moet bloggen ook gewoon zijn: schrijven wanneer je er zin in hebt!Laat een reactie achter