Esprit - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
14.05.2013 | Geplaatst in Fashion | 5 reacties

Sponsered post

Jullie kennen het merk Esprit allemaal vast wel. Zelf had ik vroeger altijd broeken van Esprit. Dit merk had namelijk broeken in verschillende lengte maten en die zaten mij gewoon perfect! Ik kocht die broeken altijd bij verschillende winkels omdat er toen nog niet echt webshops waren. Nu heeft bijna elk merk wel een webshop en zo ook Esprit. De webshop van Esprit heeft veel verschillende artikelen. Ik heb eigenlijk al jaren geen kleding meer van Esprit. Ik had altijd een beetje een idee dat het wat degelijk was. Tot ik dus op de site keek en ze eigenlijk heel veel leuke dingen hebben.

Zo zag ik vele leuke jurkjes, waaronder deze twee. Lekker vrolijk voor de zomer! Vooral zo’n maxi dress vind ik super leuk, alleen ben ik niet heel groot dus ik denk dat het bij mij niet mooi zal staan.

es01 es02

 

Naast kleding/accessoires voor vrouwen heeft Esprit ook een mannen, kinder en home collectie. Voor de mannen is er ook veel keus. Mooie blouses, truien, broeken etc. Ik kijk zelf altijd graag even op de mannenafdeling in een winkel. Dit om te kijken of er nog wat leuks bij zit voor mijn vriend (herkenbaar?).

es03 es04

 

Wat ik ook altijd zo leuk vind in een winkel is al die leuke kinder kleding. Aangezien ik ook zelf met kinderen werk kom ik vele leuke dingen tegen. Hoe schattig, dit leuke jurkje en zo’n mini broekje..

es05 es06

Hier nog leuke items die Esprit verkoopt in de home collectie. Zoals jullie weten ben ik ook dol op interieur. Vooral mooie home accessoires in leuke kleurtjes ben ik dol op! En aangezien wij binnen een niet al te lange tijd zullen gaan verhuizen ben ik er nu nog extra mee bezig. Leuke dingen uitzoeken voor ons nieuwe huis en veel inspiratie op doen.

es07 es08

 

Mijn beeld wat ik had bij Esprit is nu wel veranderd. Het is totaal niet degelijk of ouderwets. Ik vind alleen de prijs bij sommige producten wel wat aan de hoge kant. Dat is jammer.

Heb jij veel spullen van Esprit, wat is je favoriet?

Voor meer info op de bovenstaande producten kan je kijken op de site van Esprit.

x

Tags:

5 reacties


  14 mei 2013


  Die maxi dress is echt leuk! Ik kom nooit bij Esprit, maar eigenlijk best leuke dingen!

  Dita Rithika

  14 mei 2013


  Ja dat vond ik zelf ook  14 mei 2013


  Leuk!


  Elise

  15 mei 2013


  Leuk! Maar wat je zegt, vaak betaal je best wat. Zelfs voor basic dingen. Kwaliteit is dan wel goed.. Maar vind het vaak te prijzig!  18 mei 2013


  Ik heb zelf een aantal keer wat gekocht in de outlet van Esprit!Laat een reactie achter