Een nieuwe plank in de keuken - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
08.03.2015 | Geplaatst in Wonen | 14 reacties

DSC_6385

Onze keuken is een van mijn favoriete plekken in huis. We eten er elke avond, zitten er thee te drinken, te borrelen, werken en koken. De keuken was ook een van de eerste projecten in huis wat af was op een paar kleine klusjes na waaronder een nieuwe plank. Zoals je in deze post kunt zien hinh er al een plank boven het aanrecht maar deze hing voor mij erg hoog en ik vond het niet mooi. Ook mijn vriend vond de plank niet mooi en dus besloten we een nieuwe plank te maken.

We wilden graag een witte plank over de hele lengte van de achterwand. We hebben de achterwand en het aanrecht van beton cire maar je zag altijd nog een kier omdat het beton over de oude tegels is gedaan. Deze kier is nu weg. De plank hebben we bij de bouwmarkt gekocht, we wilden ook niet een plank met steunen er onder dus deze is helemaal op maat gemaakt. Mijn schoonpapa en zwager hebben dit samen met mijn vriend gemaakt. Ik ben er erg blij mee, nu kunnen alle potten, glazen en kruiden er op staan en kan ik er ook bij ;).

DSC_6378

DSC_6380

De keuken is nu echt af al blijf ik altijd wel wat te wensen hebben, ooit wil ik nog nieuwe keukendeuren voor de kastjes en ooit nog eens een mooie gietvloer…Maar dat komt ooit nog wel eens. Ik hoop dat we nog jaren in ons huis mogen wonen dus tijd genoeg.

Zit jij ook veel in je keuken?

Liefs, Dita Rithika.

14 reacties


  8 maart 2015


  Dat ziet er altijd zo mooi uit met zo’n plank met allemaal van die glazen potten zodat je kan zien wat erin zit. Wij hebben een heel klein keukentje waar je niet kan zitten. Wel een open keuken. We wonen in een (afgekeurde) seniorenwoning. Soort bungalowtje. Heel tof, maar de keuken is heel klein.  8 maart 2015


  Wat staat dat mooi, ik droom echt van zo`n grote keuken!
  Liefs  8 maart 2015


  Heel erg leuk zo’n plank in de keuken gecombineerd met die potten! Voor nu kan het helaas niet in onze keuken maar in een volgens huis zou ik ook graag zo’n plank willen! :)


  Feinette

  8 maart 2015


  Staat mooi, leuk al die potten!  8 maart 2015


  Je hebt een super mooie keuken! xx  8 maart 2015


  Heerlijk zo’n grote keuken! Wij moeten binnenkort de keuken ook aanpakken, niet omdat we het willen, maar omdat we ineens zonder stroom zitten daar. Gelukkig doen de vaatwasser en inductiekookplaat het wel :)  11 maart 2015


  Ik vind dat jullie een mooie en heel nette keuken hebben. Leuk met al die potten met voorraden erin. Ik ben nieuw op je blog dus ga meteen even goed rondneuzen :)

  Dita Rithika

  12 maart 2015


  Dank je wel Olga.  13 maart 2015


  Waauw! Heel mooi dat jullie er voor hebben gekozen één lange strakke plank te nemen. Ziet er zo fijn uit met al die potten pasta en bloem <3 Volgens mij een heerlijke keuken om in aan de slag te gaan. Die kleur van die broodtrommel ook, mooi!  13 maart 2015


  Vind je het goed dat ik een paar foto’s opsla voor privé gebruik? (Wij willen binnenkort verhuizen en ik ben voor eigen gebruik moodboards aan het maken van wat ik mooi vind)

  Dita Rithika

  15 maart 2015


  Natuurlijk is dat goed Elise! Bedankt voor je reacties.


  15 maart 2015


  Tof, thanks! :)
  En geen probleem! :)


  Hedy

  11 augustus 2015


  hallo,
  Ik vraag me af hoe jullie die keukenplank aan de muur bevestigd
  hebben, want ik was dit ook van plan. Alvast bedankt.

  Dita Rithika

  11 augustus 2015


  De plank is bevestigd met een klein plankje eronder waar de grote op steunt. Deze plank is zelf gemaakt op maar zodat die precies bij onze keuken zou passen.Laat een reactie achter