Een luie zondag - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
21.11.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 3 reacties

Afgelopen weekend was niet het beste weekend. Vrijdag was nog wel ok. In de ochtend gingen we ontbijten bij de Hema, daarna ging mijn vriend klussen in huis en in de avond ging ik met vriendinnen uit eten. Erg gezellig.
Mila was die dag al erg huilerig. De laatste weken is ze al niet fit en in het weekend was het de afgelopen weken het ergst. Zaterdag was het helemaal mis. De hele dag huilen en slapen. Zo zielig. Zondag ging het al weer iets beter. Het was een echte lazy sunday. Benieuwd hoe die er uit zag? Lees dan verder.

desktop7

De ochtend begon vroeg. 5.15 uur was Mila wakker. We hebben haar bij ons in bed gelegd en toen heeft ze gelukkig nog dik 2 uren geslapen. Daarna flesje en naar beneden. Het ging al beter dan de dag ervoor. Lana en Amigo zaten al in de vensterbank te kijken naar buiten. Een favoriete bezigheid van ze. Het was echt rot weer. We zijn de hele dag niet buiten geweest. Ik stak de kaarsjes aan op de eettafel.

desktop

Daarna was het tijd voor een kop thee. Ondertussen hadden we al ontbeten, lag Mila weer in bed en konden wij dus even rustig thee drinken. We wilden er eigenlijk nog even uit maar het regende eigenlijk steeds en waaide heel hard. Ook in de kamer de kaarsjes even aan als Mila in bed ligt. Anders is het niet handig aangezien ze de hele kamer door tijgert. En speelgoed overal…

desktop1

Zin in een snack! Pepernoten :) Mila was nog steeds niet helemaal fit dus ze mocht lekker filmpjes kijken op schoot. Ik las ondertussen deze fijne bladen. En later op de middag hadden we weer zin in een snack. Ik maakte wat toastjes met pesto en salsa en we hadden nog een blikje cola staan die we deelden.

desktop2

Ondertussen had ik het eten voor die avond al gemaakt. Mila keek nog even tv met ons. Daarna kon het eten de oven in. Lasagne stond op het menu. In de avond keek mijn vriend Stuio Sport en keek ik Youtube filmpjes en later VT Wonen.

Het komt niet vaak voor dat we een hele dag niet naar buiten gaan. Maar stiekem was dit ook wel erg lekker op zo’n druilerige dag.

Wat doen jullie op een lazy sunday?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties

  Feinette

  25 november 2016


  Hoe gaat het nu met Mila? Is ze weer volledig opgeknapt?
  Het was vorige week zondag ook echt een regenachtige en stormachtige dag. Ik ben toen die dag ook in huis gebleven. Anders vind ik het ook altijd fijn om even hard te lopen, te wandelen of te fietsen.


  27 november 2016


  Met Mila gaat het gelukkig al beter. Ze is nog niet top fit maar dat komt vast snel weer. Even lekker naar buiten is altijd fijn!


  Anke

  1 december 2016


  Leuk om te zien hoe jullie de zondag invullen! Hier ook een niet fit mannetje van 10 maanden dus heel herkenbaar ;)Laat een reactie achter