Een lekker zomers kleurtje - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.07.2013 | Geplaatst in Beauty, Fashion | 3 reacties

Een lekker zomers kleurtje

Als we aan een lekker zomers kleurtje denken, dan denken we al snel aan een mooie bruine huid. Maar de zomer heeft natuurlijk veel meer kleuren dan zongebrand bruin. Fashion, nagellak en schoenen hebben natuurlijk ook mooie kleuren. Als je in de webshop van Zalando.be kijkt, zie je dat er veel verschillende fashion kleuren zijn. Daarom een klein overzicht van de populairste kleuren van het moment.

1
Bron.
Coral
De coral kleur past heel mooi bij de pastel trends van deze zomer. Zeker bij de nagellak kleuren is deze populair. Ook bij bikini’s zie je deze kleur veel. Als je al wat bruiner bent staat deze kleur je heel mooi. Ben je van jezelf wat witter, dan zou ik voor een donkerdere kleur kiezen.

 

Neon
Als je op straat kijkt dan zie je eens in de zoveel tijd iemand met een neon shirt lopen. Het leek wel alsof deze trend vanuit het niets is opgekomen! Het is een lekkere zomerse trend en je kunt veel leuke T-shirts met een leuk print scoren. Draag een neon shirt met een wit of denim short, een paar slippers eronder en klaar is je beach look.
2
Bron.

Emerald green
Dit is en kleur voor de echte fashionista’s. Het leuke met deze kleur is dat het eigenlijk iedereen goed staat. Of je nu melkfles wit bent of super bruin, deze kleur laat je er altijd goed uitzien. Het is een kleur met klasse en daarom kun je veel jurkjes in deze kleur vinden.
3
Bron.

Hot pink
Bij een hete zomer hoort een warme kleur. Hot Pink is dé trend deze zomer. Vooral in beauty land zie je deze kleur veel. Hot Pink lipgloss, Hot Pink nagellak en uiteraard Hot Pink schoenen!
4
Bron.

Deze blog is in samenwerking met Zalando.

Liefs

Tags:

3 reacties


Laat een reactie achter