Een kijkje in ons interieur - Januari 2019 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
15.01.2019 | Geplaatst in Wonen | 0 reacties

Zodra de kerst is afgelopen heb ik altijd zin om alle kerstspullen weer naar boven te brengen en nieuwe items toe te voegen aan ons interieur.

Vandaag weer een kijkje bij mij thuis. Benieuwd? Lees dan verder.

Een kijkje in ons interieur - Januari 2019

De wandhanger kocht ik bij de Action. De plant komt van de Green lifestylestore

Ik wilde wat meer groen in ons interieur dus ook hier een mooie plant. Het kleed is van HK Living, de bank komt van een meubelzaak bij ons in de buurt. Zoals je wel kunt lezen koop ik bij verschillende winkels items voor in huis. Ik ben vaak ook niet echt op zoek maar kom regelmatig wat leuks tegen. Ook online shop ik graag bij verschillende shops.
Zo zie ik regelmatig leuke interieurspulletjes op de site van OTTO.
Mila haar keukentje waar ze nog zo blij mee is. Inmiddels staat deze op een andere plek want op deze plek komt binnenkort een nieuw kastje. De schaal op tafel kocht ik bij Xenos, de kaarsenhouder is van Masije lifestylestore en de houden voor de lange kaars is van HK living. Het bakje komt van mijn pake (opa).
Totaal beeld van onze zithoek
Nog meer groen, deze plant kochten we bij de Intratuin.
Het kleine huisje kocht ik ook bij de Intratuin. De bloempot kocht ik bij Fonq en het kaartje kreeg ik bij de VT Wonen.
Bij Mila haar speelhoek (Stuva van Ikea) een nieuwe mand, ook van de Ikea. Het kleed op de stoel is van H&M Home.


Heb jij ook nieuwe items toegevoegd aan je interieur?

Liefs, Dita Rithika

0 reacties


Laat een reactie achter