Een kijkje in mijn woonkamer - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
24.10.2019 | Geplaatst in Inspiratie, Wonen | 4 reacties

Dit artikel is een samenwerking

Ik heb laatst weer wat foto’s van onze woonkamer gemaakt voor mijn Instagram account. Aangezien niet iedereen mij hier volgt vind ik het wel weer eens leuk om deze foto’s ook hier op mijn blog te delen.

Sinds een tijd hebben we een nieuwe kast, dit is de kast Joep van Woood. Deze kast is iets kleiner dan de Biedermeier die we hadden maar perfect voor al Mila haar speelgoed.

Het kussen op de bank heb ik laatst in Groningen gekocht bij de HK Living Brandstore. Dit kussen heeft 2 verschillende kanten. Ook nieuw is de veer bovenop de kast, deze komt van de Action. Voor wat meer groen in huis zijn we laatst bij de Intratuin geweest. Daar hebben we onder andere deze Monstera plant gekocht.

Zoals je kunt zien is onze vloer wat aan het vergelen. Binnenkort zal ik eens kijken wat we hier aan kunnen doen. Bijvoorbeeld een nieuwe olie o.i.d. er overheen doen. Wat ik zelf ook altijd erg mooi vind is een gietvloer pu. Maar aangezien we een echte houten vloer hebben vinden we dit voor de woonkamer zonde. Wellicht ooit eens voor de keuken.

Waar ik nu alleen nog op zoek naar ga is een mooi vloerkleed. Het kleed dat we hadden ligt nu bij Mila op de kamer en staat daar erg mooi. Maar voor de herfst en wintermaanden vind ik het ook wel mooi om een in de woonkamer te hebben.

Mocht ik slagen voor een kleed dan zie je dit natuurlijk terug op mijn Instagram en/of op mijn blog.

Liefs, Dita Rithika

4 reacties


  25 oktober 2019


  Het is echt een plaatje. Ik zou willen dat ik zo’n mooie woonkamer had.. :)


  26 oktober 2019


  Bedankt!  25 oktober 2019


  Wat leuk om zo toch even binnen te kijken in je woonkamer. Ik word wel echt super blij van al die plantjes die je hebt staan.


  26 oktober 2019


  Dank je wel! :)Laat een reactie achter