Een kijkje in mijn leven - september 2016 #1 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
09.09.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 0 reacties

Weer 2 weken voorbij, september alweer! Tijd voor een kijkje in mijn leven. Vanaf nu ga ik deze posts ook zo noemen. Aangezien ik het op mijn Facebook pagina ook altijd al zo noem vind ik dit wel een leuke nieuwe naam. Benieuwd naar wat ik heb gedaan en wat voor foto’s ik heb gemaakt de afgelopen weken? Lees dan verder.

Desktop

Vorige week ging ik met de auto naar de Kwik Fit. We hadden een sterretje in het voorruit en die moest gerepareerd worden. Het duurde zo’n 45 minuten maar gelukkig kon ik even wachten met thee en een tijdschrift. || Tijd voor fruithap voor Mila. Benieuwd hoe het met haar gaat? Ik schreef een babyupdate. || Vorige week kocht ik bij de Albert Heijn 2 bossen bloemen voor 4 euro. En ze staan nog! Altijd fijn :) || Outfitje van Mila. Broekje en vestje komen van Hema. Mailloit van de Action en romper van de H&M. Schoentjes van Baby-steps.

Desktop1

Ik was jarig, tijd voor taart! Deze was heerlijk (van de Hema). || Vorige week vrijdagen gingen we lunchen bij Picknickers in Terherne. Super leuk tentje met heerlijk eten en drinken. Deze home made ice tea smaakte ook erg lekker. || Een lazy sunday. Veel regen, het leek wel herfst. Mila keek hier even tv. Ze vond het prachtig. || Armbandjes.

Desktop2

Spelen met mijn meisje en ondertussen de was opvouwen. || Onze woonkamer. Ik ben er zo blij mee en soms realiseer ik me dat weer even extra. || Nieuwe rompers gekocht bij de Hema in de sale. Altijd goed! || Samen met papa voetbal kijken.

Desktop4

Mooie lucht in de avond. || Samen met mijn lieve mem even shoppen en een terrasje pakken. Met taart! || Gezellig samen met mijn vriend buiten zitten, een hapje eten en de vuurkorf aan. || Met het mooie weer is het altijd fijn om een lekkere smoothie te drinken. Dit was een gemaakt van aardbeien en melk.

Heel veel spannends heb ik niet gedaan de afgelopen weken zoals je kunt zien. Ik heb lekker gewerkt, ben nog bij een collega vriendin geweest en ik heb genoten van het mooie weer.

Vanavond heb ik een feest van mijn werk, zondag een bbq bij mijn zusje en verder ga ik weer lekker werken.

Heb jij nog leuke plannen?

Liefs, Dita Rithika.

0 reacties


Laat een reactie achter