Een fijne zondag - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
28.09.2014 | Geplaatst in Lifestyle | 13 reacties

Zondag, ik hou er van! Vaak hebben we niet veel op de planning staan en als we wat gaan doen is het vaak iets leuks. Vorige week zondag hadden we niet veel plannen. Alleen ‘s middags even op bezoek bij mijn zusje. Mijn zusje woont begeleid wonen bij stichting de Zijlen. Wil je meer weten over mijn zusje klik dan hier. Na het bezoek aan Marja gingen mijn vriend en ik even wandelen in Leek. Daar heb je een park dat Nienoord heet, dit kende ik eigenlijk alleen maar van het pretpark waar we vroeger wel heen gingen maar je kan er ook mooi wandelen. Ik had mijn fototoestel nog in de tas en hier ook een aantal foto’s van gemaakt. Gewoon omdat de natuur zo mooi is! ♥

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage2

Ook een prachtig gebouw, wat er precies inzit weet ik eigenlijk niet. Ze hadden ook nog een veld met een aantal dieren. Dit vind ik altijd zo leuk!

PicMonkey Collage3

PicMonkey Collage4

PicMonkey Collage5

PicMonkey Collage6

Ik kijk er nu al weer naar uit om door de bossen te lopen als alles zo mooi in de herfstsferen is. Heerlijk vind ik dat!

Vind jij het ook zo leuk om te wandelen?

Liefs, Dita Rithika.

13 reacties


  28 september 2014


  Mooie natuurfoto’s! Ik houd er ook van om lange wandelingen te maken, liefst in het bos of aan zee… fijne zondag!

  Dita Rithika

  28 september 2014


  Ja aan zee is het ook fijn, helaas hebben wij geen zee in de buurt maar gelukkig wel veel bos.  28 september 2014


  Heerlijk! Genieten!  28 september 2014


  Mooi park! Wij zijn vorige week zondag naar het bos geweest voor een wandeling. Vandaag hebben we vooral het huis schoon gemaakt en de tuin onder handen genomen. Ik ga zo lekker op de bank zitten met een kop thee en tijdschriften lezen. Love it! Fijne zondag nog!

  Dita Rithika

  28 september 2014


  Ook heerlijk om thuis het een en ander te doen. Vooral zoals je zegt, als je daarna lekker kunt relaxen! :) Geniet er van.  28 september 2014


  Wat een prachtige foto’s. Ik houd meer van de zaterdag, omdat ik op zondag meestal reis. Maar als ik niet weg hoef, vind ik de zondag heerlijk.  29 september 2014


  Oh déjà-vu! Nienoord! Ik ben daar vroeger zo vaak geweest. Als ik het me goed herinner, hadden ze een schelpenkamer in dat gele gebouw. En zat er ook niet ergens een rijtuigenmuseum?  29 september 2014


  mooie foto’s zeg! en leuk dat bambi er ook was ;) ik ben eigenlijk nog nooit wezen wandelen in het bos, misschien toch eens doen

  Dita Rithika

  30 september 2014


  Ja zou ik zeker eens doen. Wij wonen ook vlak bij een bos dus we wandelen wel vaak in het bos. Erg fijn!  29 september 2014


  Wij gingen vroeger wel op schoolreisje naar het park Nienoord.
  Kan me nog een treintje heugen waar je dan een ritje op kon maken.
  Beetsterzwaag e.o. is trouwens ook prachtig om te wandelen!
  De bladeren kleuren weer langzaam geel en rood. Prachtig!

  Dita Rithika

  29 september 2014


  Ja klopt, wij wandelen ook regelmatig in Beetsterzwaag.  29 september 2014


  Fijne foto’s! Het was heerlijk weer voor zo’n wandeling :)

  Dita Rithika

  30 september 2014


  Zeker weten! :)Laat een reactie achter