Een fijne keuken - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
27.06.2015 | Geplaatst in Wonen | 12 reacties

DSC_7468

De keuken, ik ben er dol op. Wat voor mij fijn is aan een keuken is het volgende.

* Het moet schoon zijn. De keuken is de plek waar je je eten bereid dus ik vind het erg belangrijk dat dit wordt gedaan in een schone ruimte. Zelf stofzuig ik om de dag en elke dag maak ik het aanrecht, de wasbak en het gasfornuis schoon.

* Het moet opgeruimd zijn. Wij hebben zelf een redelijk grote keuken waar ook de eettafel staat. Maar ook nu zorg ik er voor dat alles is opgeruimd. Geen rondslingerende dingen op het aanrecht of de eettafel helemaal vol met troep.

DSC_7477

* Leuke accessoires in de keuken. De keuken is voor mij meer een plek dan waar wij alleen maar koken en eten. Het is ook de plek waar ik lekker met vriendinnen een kop thee drink, waar we borrelen en gezellig bijkletsen. Het is voor mij dan ook belangrijk dat het past bij de rest van het huis. Leuke accessoires kan je bijvoorbeeld online kopen bij OTTO.

* Er mag geleefd worden in een keuken. Zoals ik net al zei hou ik niet van troep overal maar ik vind het wel belangrijk dat er geleefd wordt. Zelf zorg ik er voor dat het er gezellig uitziet door middel van accessoires maar ook door bijvoorbeeld kookboeken neer te zetten, een goed gevulde fruitschaal en een open kastje met daarin een schaal met uien, knoflook en de thee. Zo staat niet alles uit zicht en heb je toch het idee dat er geleefd wordt.

DSC_7472

* Zelf hou ik ook erg van kleur in de keuken. Dit maakt het lekker vrolijk en zorgt ervoor dat het er fris uitziet. Wij hebben een muur geverfd in de kleur Early Dew van Felxa en met verschillende accessoires breng ik ook kleur in de keuken.

Wat vind jij belangrijk aan een keuken?

Liefs, Dita Rithika.

Untitled

12 reacties


  27 juni 2015


  Ik droom van een mooie keuken! Wij huren ons appartement en er zit een lelijke oude kleine keuken in :)
  Liefs

  Dita Rithika

  27 juni 2015


  Ja in een huurhuis uitgebreid verbouwen doe je niet nee. Gelukkig kan je het leuk maken met accessoires  27 juni 2015


  Wat een mooie keuken heb je! Wij gaan deze zomer onze keuken verbouwen, wat meer ruimte creeeren!

  Dita Rithika

  27 juni 2015


  Wat leuk! En dank je wel  27 juni 2015


  Jouw keuken ziet er erg leuk en gezellig uit! Ik ben het helemaal met je eens wat betreft de punten die je opnoemt, wij hebben een bar ik de keuken om gezellig aan te borrelen :)

  Dita Rithika

  27 juni 2015


  Oh dat is ook leuk. Hadden we in ons appartement ook.


  Feinette

  27 juni 2015


  Ziet er mooi uit jullie keuken! Gezellig.
  Ik heb aan mijn keuken nog een klein barretje, daar kun je lekker zitten… Voor het ontbijt of als je aan het koken bent.  28 juni 2015


  Wat een prachtige keuken heb je zeg! Echt heel erg mooi.  29 juni 2015


  Wat een mooi huis en leuke keuken zeg! Lekker fris en simpel, maar toch mooi.

  Ik vind het sowieso belangrijk dat een keuken schoon is. En dat je de ruimte hebt om te koken.  30 juni 2015


  Ik ben stiekem toch wel heel jaloers op jullie keuken, zo fijn dat je zo’n leefkeuken hebt. Wij hebben maar een klein keukentje die bijna af is wat betreft onze metamorfose. can’t wait! Nu nog wat opleuken met kruidenpotjes ofzo.


  Nathalie

  1 juli 2015


  Hai, ik zoek een eettafel zoals jij hebt, mag ik vragen waar ie vandaan komt? Liefs

  Dita Rithika

  1 juli 2015


  We hebben deze op Wehkamp.nl besteld. Hij is van het merk WooodLaat een reactie achter