Een bijzondere dag - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
03.01.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 12 reacties

Vandaag is voor mij een bijzondere dag, deze dag is bijzonder om twee redenen.

 photo Untitled_zpsc1b3fd1f.jpg

Ten eerste ben ik vandaag 4 jaar samen met mijn lieve vriend. En jee wat gaat de tijd toch snel! Ik weet nog goed hoe het allemaal begon 4 jaar geleden. We hebben al veel mooie dingen samen mogen doen, mooie reizen gemaakt en natuurlijk het samenwonen, iets wat ik helemaal leuk vind!
Ik hoop dat ook nog vele jaren samen te mogen zijn met mijn vriend, hopelijk worden wij samen oud.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 photo IMG_2215_zps14a922e7.jpg
 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ten tweede is deze dag zo speciaal omdat ik vandaag 24 jaar in Nederland ben. Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik geadopteerd uit India, op 1 september 1989 ben ik geboren in New Delhi maar ik heb ook nog een paar maand in India gewoond, in een kindertehuis. Op 3 januari 1990, 4 maanden later kwam ik aan op Schiphol. Mijn ouders hebben mij niet zelf gehaald maar stonden daar op mij te wachten. Ik ben nog elke dag erg dankbaar dat ik hier in Nederland mag wonen, hoe mooi en prachtig India ook is. Natuurlijk denk ik vaak aan India en aan mijn biologische ouders maar mijn ouders hier zijn de liefste en beste ouders die ik mij maar kan wensen!
Thanks heit en mem, I love you!♥

12 reacties


  3 januari 2014


  Dit is inderdaad een bijzondere dag voor jou (en je vriend). Gefeliciteerd en geniet er van! :)

  Dita Rithika

  3 januari 2014


  Ja we gaan er zeker van genieten  3 januari 2014


  Bijzonder dat deze twee gebeurtenissen op dezelfde datum zijn :) Gefeliciteerd met je vriend!

  Dita Rithika

  3 januari 2014


  Ja idd heel bijzonder :)  3 januari 2014


  dat is inderdaad wel heel erg bijzonder, gefeliciteerd saampjes!!  3 januari 2014


  Een dag met twee betekenissen, wat mooi zeg! Ben je weleens teruggegaan naar India?

  Dita Rithika

  3 januari 2014


  Ja ik ben 2x terug geweest, in 2008 en 2011


  Deepa

  8 januari 2014


  Hoi Dita

  Wat leuk die 2 bijzondere dagen, gefeliciteerd !!!
  Ook ik ben geadopteerd uit India. En mijn aankomst dag is 10-01-2014….

  Groetjes

  Dita Rithika

  8 januari 2014


  Wat leuk om te horen! Ben jij al eens terug geweest?

  Deepa

  8 januari 2014


  Nee nog niet terug geweest, (nog geen behoefte ) wie weet ooit .

  Dita Rithika

  8 januari 2014


  Ok, ja wie weet komt het ooit. Ik kan niet wachten om weer te gaan, helaas is een ticket best prijzig en willen we ook verhuizen dit jaar. Maar die twee keer dat ik ben geweest waren reizen om nooit weer te vergeten!


  Deepa

  9 januari 2014


  Leuk om te horen dat je het zo naar je zin had. Maar verhuizen is ook heel leuk spulletjes kopen etc. En daarna weer lekker sparen voor de reis naar India. Ik kom uit het Zuiden van India. Heb veel gezien van dat deel. ( foto s, films.)Laat een reactie achter