Dove hair therapy - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
26.06.2012 | Geplaatst in Beauty | 2 reacties

Een tijdje geleden was er een aanbieding bij de Kruidvat, 2 + 1 gratis. Ik kocht een setje van Dove.

Het was een douchegel en 2 haar producten. Deze laatste 2 wil ik met jullie delen.

Zelf heb ik erg dik haar. Het krult en daardoor pluist het ook snel. Ik gebruik vaak een serum, meestal een van de action.

Nu zag ik deze haar producten en ik was wel benieuwd hoe goed het zou werken. Dove zegt dat het droog, ruw en pluizig haar laat herleven.

Het werkt echt super fijn! Ik heb mijn haar eerst gewassen met de Dove shampoo. Er zitten oliën in die niet vet zijn. De shampoo ruikt wel echt naar een shampoo maar dit vind ik zelf altijd wel lekker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De conditioner is nog fijner dan de shampoo vind ik. Ook deze ruikt niet speciaal maar het heeft een dubbele werking. De conditioner is verdeeld in 2 kleuren. Goud en wit, in het gouden deel zitten zoals Dove beschrijft, voedende oliën om haar te voeden zonder zwaar te maken. Het witte deel is om het pluizig haar soepel te maken.

Ik keek even op de dove site en daar kan je de ingediënten vinden en verdere beschrijving van deze en andere producten.

 
Mijn haar gewassen met de shampoo en conditioner.

x

2 reacties


  26 juni 2012


  Ik had laatst een tester van de shampoo maar hij beviel heel erg goed! Als mij shampoos op zijn ga ik hem zeker halen!
  Liefs

  Dita Rithika

  26 juni 2012


  Ja hij is erg fijn :DLaat een reactie achter