DIY: Potjes en doosjes schilderen - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.04.2015 | Geplaatst in Inspiratie, Lifestyle | 2 reacties

DSC_6831

Eigenlijk is dit geen DIY te noemen maar ik wil dit toch even met jullie delen. Ik had nog een leuk doosje liggen waar ik de print er op niet zo mooi vond en ook kocht ik laatst nog een doosje. Ik had ook nog een potje over die ik wel leuk vond om weer eens te gebruiken. Bij de Action kocht ik deze Home Deco verf en met een spons verfde ik dit alles. Dit is het resultaat :).

DSC_6832

Zoals je ziet heb ik gekozen voor een blauw/groene kleur. Het lijkt een beetje op Early Dew van Flexa, die kleur hebben we in de keuken op een muur.

DSC_6835

Het potje staat leuk met een bloem er in en de doosjes staan leuk in de werkkamer met allerlei frutsels er in. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik heb alles trouwens wel 2x geverfd.
Bij de Action hebben ze deze verf in meerdere kleuren. De witte variant heb ik ook al een paar keer gebruikt om een stoel en tafel mee te schilderen. Het werkt heel fijn.

Liefs, Dita Rithika.

Tags: , ,

2 reacties


Laat een reactie achter