DIY: Bakken spuiten - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
28.02.2014 | Geplaatst in Lifestyle, Wonen | 7 reacties

Vandaag een hele simpele DIY voor jullie. Ik zat nog te twijfelen of ik deze wel op mijn site zou delen maar aangezien ik het resultaat best leuk vind geworden deel ik deze toch met jullie.

 photo DSC_2141_zps5f0647e8.jpg

Ik heb deze manden jaren geleden eens bij de Hema gekocht. Ze waren roze met oranje, toen vond ik dat erg leuk. Ondanks dat ik roze en oranje nog steeds mooie kleuren vind merk ik dat ik in ons interieur steeds meer neig naar de iets wat neutrale kleuren. Ik was wel een beetje klaar met deze manden en besloot ze om wit te spuiten.

 photo DSC_2137_zps19ee300d.jpg

En dit is dan het resultaat. Ik ben er erg blij mee. Ik heb ze bespoten met gewone spuitverf die ik eens bij de Action had gekocht. Je ziet de kleuren er nog wel een beetje doorheen maar dat vind ik niet erg. Deze manden staan bij ons in de hal en we hebben er ons sjaals, mutsen en handschoenen in.

 photo DSC_2136_zpsd2a5a81d.jpg

Wat vind jij ervan?

Tags:

7 reacties


  28 februari 2014


  Leuk zeg. Ik vind dat spuitverf zo handig, je kunt er alles mee opknappen.  28 februari 2014


  Leuk gedaan! Ik spuit ook vaak mandjes over :)  28 februari 2014


  Wat een leuk idee, staat erg mooi!
  Liefs


  Deepa

  28 februari 2014


  Leuk gedaan , en je ziet toch een beetje oranje en roze erin terug komen. :)  28 februari 2014


  wat een leuk resultaat!!  1 maart 2014


  Leuke DIY :D  10 maart 2014


  ik had helemaal niet verwacht dat dat kon, maar wat ziet het er leuk uit!Laat een reactie achter