TAG - De laatste keer dat... - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
12.07.2015 | Geplaatst in Lifestyle, Persoonlijk | 8 reacties

Ik zag laatst ergens een idee voor een blog voorbij komen. Dit ging over alle laatste keren dat…Op het moment van typen was het donderdag middag. Hierop zijn de antwoorden ook gebaseerd.

De punten heb ik zelf bedacht, je kan er natuurlijk nog meer aan toevoegen. Ook heb ik het even een TAG genoemd, anders vond ik de titel zo triest.

De laatste keer dat…

Ik moest huilen
De laatste keer dat ik moest huilen kan ik mij niet echt meer herinneren. Nou huil ik best snel, ik ben erg emotioneel. Ook als mijn vriend en ik een woordenwisseling hebben huil ik altijd. Gelukkig hebben we dit niet vaak.

Ik een recept heb gemaakt uit een kookboek of van een site
Dat was afgelopen woensdag. Ik maakte een heerlijke nasi naar een recept van Foodgloss. Frances maakt altijd heerlijke dingen en ik vind haar video’s echt super leuk.

20150709_142908

Ik een boek las
Dit was afgelopen week. Ik las ‘Meester Mark vraagt door’. Dit gaat over een journalist die een tijdje in het onderwijs heeft gewerkt. Zijn 1e boek ‘Meester Mark draait door’ vond ik leuker maar dit boek was niet slecht.

Ik een site bezocht
Ik bezoek op een dag verschillende website. Vooral blogs ben ik dol op. Ik lees lifestyle blogs, mama blogs, interieur blogs en veel meer. Zo leuk! De laatste die ik heb bezocht op moment van typen (donderdag middag 15.30u) is de blog van Marion, mijn kladblog.

20150709_093129

Ik trots was
De laatste keer dat ik trots was dat was vorige week. Nou ben ik elke dag super trots op het feit dat ik samen ben met mijn lieve vriend, dat we in een mooi huis mogen wonen en dat het goed gaat. Maar vorige week was ik extra trots op mijn vriend. Hij had zijn proeftijd gehaald bij zijn nieuwe werkgever en heeft nu een vaste baan. Ook al had ik stiekem ook al wel gedacht dat hij de proeftijd ging halen, je weet maar nooit. Het blijft altijd spannend met dat soort dingen en helemaal in deze tijd. Ook was ik wel een beetje trots op mijzelf dat ik op school kan blijven werken volgend schooljaar.

Ik iets lekkers bakte
Op het moment van typen kan ik mij zo even niet meer herinneren wat ik als laatst heb gebakken. Wel ben ik van plan om morgen (voor jullie dus afgelopen vrijdag) een appelkruimelcake te maken. Deze heb ik ook al eens geplaatst op mijn site. Waarom ik deze cake wil bakken? Gewoon omdat het lekker is, het is vakantie en al weer lang geleden dat ik iets heb gemaakt. Als ik iets bak dan doe ik dit trouwens meestal op vrijdag. Op zaterdag ochtend gaan we vaak even langs mijn schoonouders om koffie te drinken en dan kan ik de baksels mee nemen. Anders zitten we er zelf vaak een week lang elke dag van te eten. Ook lekker maar niet goed natuurlijk.

20150709_142927

Ik een tijdschrift las
Dat was de Flair. Ik ben sinds een half jaar abonnee van de Flair en vind het echt zo leuk! Elke week voelt het weer als een cadeautje als die op dinsdag door de bus valt.

Ik sprak met familie
Dit was gister. Mijn lieve mama en haar man kwamen even bij mij lunchen. Erg leuk en gezellig. Mijn ouders en schoonouders wonen allemaal heel dicht bij en we zien elkaar wekelijks sowieso en soms wel vaker. Ik vind dit erg fijn.

Ik fastfood at
Echt fastfood zoals de MC Donalds eten we niet vaak. Toevallig hebben we dit sinds lange tijd afgelopen zondag weer eens gegeten. Want hoe belangrijk ik gezond eten ook vind, een bic mac gaat er zo heel af en toe ook wel in. Afgelopen zondag dus, het was rot weer, vriendlief was nog niet helemaal fit en we hadden geen zin om te koken. Het was lekker! We eten wel vaker pizza, hier ben ik echt dol op! Vaak eten we 1x per week buiten de deur of halen we wat.

Ik op vakantie/weekendje weg ging
Echt een weekendje in een hotel was de laatste keer met Koningsdag. We gingen toen een nachtje naar Zwolle toe. We sliepen in het van der Valk hotel. Super mooi en luxe. We zijn de afgelopen weekenden wel zo nu en dan met de boot weg geweest toen het mooi weer was. Ook dit voelt altijd als een kleine vakantie. We gaan vaak zaterdags middags weg en komen zondags in de namiddag vaak weer thuis maar je bent toch even lekker weg.

Zoals ik al zei kan je er nog meer laatste keren dat… aan toevoegen. Voor nu laat ik het even zo.

Vind je dit een leuke post? Vul het gerust ook in voor je eigen blog, laat je het dan even weten? Vind ik leuk om te lezen :)

Liefs, Dita Rithika.

8 reacties


  12 juli 2015


  Leuke tag weer! Zoals vorige keer al vermeld heb je er een lezer bij hè, je staat in mijn rijtje blogs die ik dagelijks af ga echte ontspanning vind ik dat. Leuk tijdschrift is de flair hè ben er ook een tijdje geabonneerd op geweest. Fijne zondag liefs Lisanne

  Dita Rithika

  12 juli 2015


  Jij ook een fijne zondag en bedankt voor je reactie!  12 juli 2015


  Die jurk vind ik zo ontzettend mooi! Zag ‘m op instagram ook al. Leuk dat je als laatste op mijn blog was :-) Die foto van de zee is ook mooi. Ik moet dringend die kant op. Wil zo graag met mijn voeten door het water lopen. Fijne zondag!

  Dita Rithika

  12 juli 2015


  Dank je wel Marion! Jij ook een fijne zondag x  12 juli 2015


  Wat een leuke tag! Die onthou ik zeker :)  12 juli 2015


  Leuke tag! In dat eerste over het huilen herken ik mijzelf wel.. :)  12 juli 2015


  Leuke tag dit zeg! Interessant om dit te lezen :)  12 juli 2015


  Ik ga ‘m zeker een keer overnemen, je TAG. En ja de Flair is en blijft leuk!Laat een reactie achter