Collage - Winter - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
11.01.2016 | Geplaatst in Inspiratie, Lifestyle | 7 reacties

Vorige week waren wij 3 dagen aan huis gekluisterd door de ijzel. We konden schaatsen op straat en 3 dagen konden we eigenlijk de weg niet op. Mijn vriend heeft bijna de hele week thuis gewerkt en de scholen waren ook 3 dagen dicht. Zelf hou ik totaal niet van de winter en ik was ook blij dat de ijzel vrijdag weer weg was. Maar ondanks dat ik er niet van hou heb ik vandaag toch een winterse collage gemaakt. De sfeer op de foto’s vond ik erg mooi en het enige wat ik leuk vind aan de winter is de gezelligheid en knusheid.

PicMonkey Collage

Bron foto’s: bt-images | style-files | mishi2x | mydubio | regineskreativiteter | uitpaulineskeuken | elle

Ik ben dol op grijstinten en die zie je in deze collage ook terug. Natuurlijke materialen, mooie plaids, sjaals en gezelligheid.
Op dit moment heb ik lekker verlof en geniet ik dan ook volop van de tijd thuis. Ik moet zeggen, ik mis mijn werk wel omdat ik gewoon dol op mijn werk ben. Maar een paar weekjes thuis en nog even rustig aan doen is ook wel fijn. Ik kruip ‘s avonds ook graag op de bank met een kleed, warme kop thee of chocomelk (niet te vaak :P) en een leuk tijdschrift of boek. Kaarsjes aan, Love it! ♥

Wat vind jij leuk aan de winter?

Liefs, Dita Rithika.

7 reacties


  11 januari 2016


  Ik vind leuk aan de winter dat de kaarsjes op tafel lekker op tijd aan kunnen (want vroeg donker). Dat je lekker onder een kleedje op de bank kunt liggen. Dat warme chocolademelk weer kan. Dat lekkere warme wintertruien en vesten weer aan kunnen. En handschoenen met autorijden (ik heb van die mooie leren handschoenen haha). Oh, en dat je de hele dag met een lekkere warme sjaal om kunt lopen, zonder dat je je kapot zweet. En ik vind het het leukst als het straks weer lente wordt! Dat is zo fijn van kou: er komt weer een eind aan :) Embrace the seasons :)

  Dita Rithika

  11 januari 2016


  Jaaa allemaal fijne dingen! :)


  Feinette

  11 januari 2016


  Een mooie fotocollage!
  Vorige week zomaar drie dagen ijsvrij, wel bijzonder…
  In het weekend had ik een reunie van de vakantie. Ook veel mensen die in het zuiden wonen. Zij vonden het allemaal erg bijzonder en vroegen naar onze ervaringen etc.
  Wat ik leuk vind aan de winter. Toch wel de feestdagen. Stampotten eten.

  Dita Rithika

  11 januari 2016


  Dank je wel Feinette! Ja stamppotten zijn ook erg lekker en de feestdagen heel gezellig :)  12 januari 2016


  Wat een mooie collage! Van fijne plaids en sjaals kan ik ook geen genoeg krijgen :) Ik geef eerlijk toe, ik heb heel erg zin in de lente maar het is ook wel heel gezellig dat deze dagen de kaarsjes lekker lang aan kunnen.

  Dita Rithika

  12 januari 2016


  Dank je wel Elise. Zeker erg gezellig dat de kaarsjes aan kunnen :)  14 januari 2016


  Fijne collage! Ben het er helemaal mee eens.Laat een reactie achter